CFO till OpenSolution

CFO till OpenSolution

OpenSolution befinner sig i en stark tillväxtfas och som CFO har du det övergripande ansvaret för ekonomi, administration och finansiell rapportering till styrelse och ägare. I ledningsarbetet är du bollplank till VD och deltar aktivt i strategi- och policyarbete tillsammans med den övriga ledningsgruppen. Du leder ett ekonomiteam på 6 personer i Sverige, Finland och Norge och driver förändrings- och förbättringsarbete i hela organisationen för att på bästa sätt koppla ekonomistyrningen till affärsmålen och effektivare processer.

Lämplig bakgrund är relevant ekonomisk utbildning och gedigen erfarenhet som ekonomichef från motsvarande verksamhet, gärna från IT- eller Telekombranschen. Du vill ta ett brett ansvar i organisationen, har stort intresse för effektivisering och kvalitet, samt har förmåga att självständigt leda och utveckla såväl människor som processer. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från verksamhet i flera länder och vana av organisations- och integrationsfrågor.

Personliga egenskaper har stor betydelse och vi söker dig som är affärs- och resultatinriktad och som med stor analytisk förmåga har lätt att förstå samband och helhet. Med ett utåtriktat och positivt sätt bygger du förtroendefulla relationer och förmedlar budskap och information på ett enkelt och tydligt sätt. Du uppfattas som en inspirerande person som brinner för ditt uppdrag och leder genom delaktighet och öppenhet. Struktur och handlingskraft kombinerar du med högt engagemang och stark servicekänsla.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på maquire.se, senast 25 november. Har du frågor, ring Anna Åkesson 0763-38 87 96.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 25 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OpenSolution är marknadsledande i Norden med smarta betalningslösningar och erbjuder helhetslösningar av egenutvecklade kassa- och betalningssystem riktat till restauranger, transport och rederier. Genom att själva driva utvecklingen av innovativa betalningsmjukvaror har bolaget etablerat sig som totalleverantör till ett stort antal ledande aktörer inom de nordiska marknaderna, tex Globen, Tele2 Arena, Stureplansgruppen, Hemglass, Flygbussarna, Rederi Eckerö, Cherry Casino och Sushi Yama.

Bolagsgruppen är verksam i hela Norden, med kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Koncernen omsätter ca 300 miljoner och har 150 personer heltidsanställda. OpenSolution har huvudkontor på Lindholmen i Göteborg och IK Small Cap I Fund är majoritetsägare sedan 2016.
Läs mer på opensolution.se