Teknisk support till Open - start omgående

Teknisk support till Open - start omgående

Om tjänsten

Vill du jobba med teknisk support för ett nordiskt föredrag i tillväxt? Nu söker Open en ny medarbetare till deras 1st line support team. Open är ledande inom betallösningar och behöver dig i teamet.
Sök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som 1 st line support hos Open kommer du arbeta med betallösningar för kunden. Kunden ska få enkel och snabb service. Open jobbar för att skräddarsy betallösningar för kunden och ditt uppdrag är att hjälpa kunden vid frågor och jobba med helhetslösningar.
Inkommande samtal och chatt från kunder inom teknik.

Upplärning kommer ske på plats av din teamledare och av kollegor. Recruitive kommer finnas som stöttning hela vägen.

Din profil

Recruitive tar din personlighet på allvar! Vi ser att du är motiverad för att lära dig nya saker och har viljan att utvecklas tillsammans med ditt team.

För att du ska passa för tjänsten ser vi att du är:
Social
Serviceminde
Gillar att ta egna initiativ
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med teknisk support/kundtjänst eller har ett eget tekniskt intresse.

Vi ser att du har B- körkort.

Om företaget

Som anställs hos Open kommer du börja jobba i deras 1st line support, här finns möjlighet att jobba sig vidare till 2nd line support. Därmed finns det fina utvecklingsmöjligheter i företagen och inte minst personligt. Open sitter centralt i Göteborg i fräscha lokaler. Kontorstider.

Välkommen att skicka in din ansökan, tillsättning kan ske innan sista datum.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Kundservice, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm och Göteborg.
Vi är auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar till våra anställda. Som anställd på Recruitive får du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.