Open söker en dansktalande supporttekniker!

Open söker en dansktalande supporttekniker!

OM TJÄNSTEN
Du kommer att vara en del av teamet som har första kontakten med Opens kunder och produkter. Open fortsätter att expandera- därför kommer du bli en viktig nyckelspelare då du kommer att ansvara för både svenska och danska kunder. Teamet sitter i ett öppet kontorslandskap med motiverade kollegor där alla strävar efter att ge den bästa möjliga servicen. Du kommer att jobba med en bredd av kunder inom framför allt restaurangbranschen. Du kommer exempelvis hjälpa till att supportera kunder främst via telefon men även via mail för Opens danska och svenska kunder. Vidare kommer du att hantera ärenden samt ansvara för att lösa kundproblem. Det pågår ständig vidareutveckling på befintliga mallar och du kommer få vara med och fortsätta förbättra dessa i din roll.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har ett tekniskt intresse
  • Har B-körkort
  • Har goda kunskaper i danska och svenska då detta krävs för att utföra de dagliga arbetsuppgifterna.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom restaurangbranschen samt har en IT-relaterad utbildning. Som person ser vi gärna att du har ett genuint intresse för service, är en lagspelare och är villig för att lära dig nya saker. Du är prestigelös och tycker om att hitta kreativa lösningar.

OM KUNDFÖRETAGET:
OPEN tillhandahåller kompletta lösningar för restaurang, servicehandel och rederier. Vi är Nordens ledande leverantör med kunder och verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vårt jobb är att hjälpa våra kunder att planera, prestera och växa. För att göra livet lite lättare, har vi samlat allt på ett ställe. Och vår lösning kan enkelt anpassas för att möta just era önskemål. Vi skapar verktyg för att hjälpa er att få mer gjort, med mindre stress. Helt enkelt för att glada medarbetare, är vad som skapar nöjda kunder. Och när de trivs, blomstrar er verksamhet.

Om anställningen:
  • Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.
STARTDATUM:

Omgående

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Lindholmen
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman, recruiter
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: support, danska, service
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?