Hantverkskunnig montör till byggföretag

Hantverkskunnig montör till byggföretag

Trivs du med fysiskt jobb? Vill du få en in en fot i byggbranschen? Vi söker nu efter dig som är prestigelös och villig att lära dig mer om snickaryrket. För kunds räkning söker vi dig som skall vara behjälplig som servicesnickare.

Arbetsplatsen är belägen några mil söder om Göteborg.

Arbetsuppgifter:

Kunden arbetar med servicearbeten inom snickeri och större ombyggnationer. Allt från ax till limpa. Uppdragsgivare är belägna i Göteborgsområdet och Kungsbacka. Du kommer även ges möjlighet att drivaegna projekt gentemot kund.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att jobba som hantverkare alternativt en utbildning inom bygg. Som person är du social och flexibel. du trivs med att ta ansvar för dina projekt och har ett högt kvalitetstänk.

Krav:
  • Verktygsvana
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift
Din profil:

För att trivas i rollen är du social och ordningsam, då många utav jobben sker mot privat personer. Vi söker även dig som har lätt för att jobba självständigt och tar stort ansvar i ditt jobb. Vi ser att du är en person som tar egna initiativ och som inte är rädd för att ta i. Låter detta som ett jobb för dig?

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Mer info
Kontaktperson Henrik Areskoug
Telefon 0734131033
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se