Vi söker erfaren svetsare!

Vi söker erfaren svetsare!

Har du tidigare arbetat som svetsare och söker just nu efter ett arbete på heltid? Då har vi jobbet för dig!

För kunds räkning söker vi just nu en svetsare/plåtmontör för ett heltidsuppdrag. Vi söker dig som har flera års erfarenhet och har tidigare kunskaper inom MIG- och TIG-svetsning samt rör- och plåtmontering. Det är en stor fördel om du tidigare även har svetsat i tunt material och har tidigare erfarenheter av temposvetsning. Utöver erfarenheter inom svetsning söker vi dig som är kunnig inom ritningsläsning och är allmänt händig.

Krav:
  • Du har gymnasial utbildning inom industriprogram eller motsvarande utbildning.
  • Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Verktygsvana och teknisk förståelse från liknande arbeten.
  • Erfarenhet från MIG-/TIG svetsning, licenser är naturligtvis meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
  • Liftkort.
Meriterande:
  • B-körkort
  • Truckkort
  • Traverskort
Visstidsanställning, med möjlighet att gå över i anställning hos kund.

Vi tror att du är lösningsorienterad och bra på att ta egna initiativ i arbetet. Du som söker är praktiskt lagd och kan beskriva dig själv som en naturlig problemlösare. Du är en självgående, noggrann och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Vi förutsätter att du har social kompetens med en självklar förmåga till gott samarbete. Vi tror att du som söker är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet.

Ansök idag, det kan vara din möjlighet till ett nytt arbete.

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen, vi tar inte emot några ansökningar via e-post och telefon.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se