Ekonomiassistent Heltid

Ekonomiassistent Heltid

OnePartnerGroup söker nu en positiv och driven ekonomiassistent till vår kund i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att jobba med bland annat projektredovisning, prisättning och löpande bokföring.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara att hantera:

Fakturering
Kundreskontra
Leverantörsreskontra
Prisättning
Rotansökningar
Order
Moms
Omvänd moms
Skapa rapporter

Arbetstider Mån- fre 7-16

Din profil

För att trivas i rollen är du en självgående och serviceinriktad person med gott siffersinne, som tycker om att ta ansvar.
Eftersom du kommer att samarbete med dina kollegor tror vi att du är en social person som skapar en positiv atmosfär och trivs med att hjälpa till där det behövs.

Vi lägger stor vikt i att du jobbar organiserat med noggrannhet och struktur.

Du som söker den här tjänsten ser vi gärna uppfyller nedanstående krav:
  • Minst gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning och/eller yrkesutbildning/eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning
  • Några års erfarenhet av liknande arbete
  • Goda IT kunskaper
  • Flytande svenska i tal och skrift.
Känner du att detta passar in på dig, sök idag då urval sker löpande!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 3000 medarbetare är vi verksamma på 43 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. #LI-DNI
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se