Ekonom till Centrala Göteborg

Ekonom till Centrala Göteborg

Är du en person som gillar förändring, utveckling och digitalisering?

Vill du vara med och göra skillnad hos vår kund?

Ta chansen, sök tjänsten idag och få möjligheten att arbeta nära härliga kollegor i centrala Göteborg.

Om Tjänsten

I rollen som ekonom ute hos vår kund kommer du främst att arbeta mot parter så som bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Ditt huvudsakliga uppdrag är att leverera budget, bokslut, prognoser och andra rapporter av ekonomisk karaktär till dessa.

En annan viktig del i arbetet är att planera och delta på möten tillsammans med berörda parter för att aktivt delta i kalkyl- och offertarbete samt ge råd i fastighetsekonomiska frågor, t ex vid ombyggnationer och utvecklingsprojekt.

Kunden står inför ett spännande utvecklingsarbete mot automatiserad ekonomistyrning och i detta arbete kommer du att spela en viktig roll! Hos kunden kommer du att få möjlighet att vara med och påverka framtiden tillsammans med ditt team som består av 17 ekonomer.

Mer om dig!

Vi vill att du som söker har ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har minst några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att självständigt arbeta med upprättande av budget och bokslut. Kundens ekonomisystem är Agresso. Erfarenhet från fastighetsbranschen, utvecklingsprocesser och IT-utvecklingsarbete är meriterande.

Givetvis är ekonomi det roligaste du vet. Utöver det tror vi att du är noggrann och analytisk och har ett stort kundfokus. För att trivas i kundens gäng är du flexibel och har lätt för att samarbeta med alla olika typer av människor. Du är inte rädd för att tänka nytt och kan bidra med erfarenheter och nya perspektiv i kundens utvecklingsarbete.

Vad kan du förvänta dig?

Ett riktigt roligt och intressant jobb som ekonom ute hos vår kund i centrala Göteborg. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag om 100% som sträcker sig in på 2022 med goda möjligheter till förlängning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, vi träffar kandidater löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se