Norsk eller Dansktalande Kundtjänstmedarbetare till centrala Göteborg!

Norsk eller Dansktalande Kundtjänstmedarbetare till centrala Göteborg!

Norsk eller Dansktalande Kundtjänstmedarbetare.

Vi söker nu för kunds räkning i centrala Göteborg norsk/svensktalande

och dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare.

Här kommer du till ett familjärt företag där dem arbetar i ett glatt gäng i blandade åldrar.

Kunden är specialiserade på olika typer av telefontjänster, där telefonen spelar en viktig roll som kommunikationskanal.

Dem erbjuder kompetens och kapacitet för såväl kundtjänst som telemarketinguppdrag med telefonen och datorn som verktyg.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer du att få möjlighet att hjälpa kunder inom ett flertal områden och företag.

Du kommer att jobba mot norsk/svenska eller dansk/svenska kunder inom främst energisektorn och bostadssektorn, men kunderna verkar inom ett flertal branscher och som regel arbetar man även i deras egna system.

Vem är du?

Du är en person som brinner för att ge dina kunder en exceptionell service. Du har en bra telefonröst och är lyhörd mot kunden och kundens ärende.

Du kan vägleda kunden men samtidigt äga samtalet. Vidare bör du kunna handskas med motgångar på ett proffsigt sätt, vara kommunikativ och engagerad.

Du har tålamod och kan driva arbetet mot uppsatta mål.

Har du har god vana av att arbeta i olika system samt tidigare erfarenhet från kundtjänstarbete kommer denna roll att passa dig perfekt!

Krav:

Tala och förstå norska och svenska flytande eller tala och förstå danska och svenska flytande.

Gymnasiebehörighet

Arbetstiderna varierar mellan 07.30-18.00.

Du blir anställd hos oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund.

Vi gör löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se