Kvalitetsmedveten svetsare till familjärt företag inom tillverkandeindustri

Kvalitetsmedveten svetsare till familjärt företag inom tillverkandeindustri

TILL VÅRT STÅLPRODUKTIONSTEAM SÖKER VI NU EN DUKTIG SVETSARE

Arbetsbeskrivning

Dina specifika arbetsuppgifterna är mitt i vår tillverkningsprocess och i ett svetsteam. Du kommer framför allt arbeta med svetsning i profiler av svartplåt och rostfritt. Arbetsdagen innehåller ritningsläsning, materialhantering, svetsning, slipning och kvalitetskontroll med dokumentation. I övrigt kommer du att hantera dagligt underhåll av svetsmaskiner, handmaskiner och hålla ordning och rent vid din arbetsplats. Utöver hantverk och noggrannhet är ditt engagemang för personlig säkerhet, att skapa trivsel och en utvecklande arbetsmiljö viktigt för företagets utveckling.

Din profil

Utöver din kompetens och arbetslivserfarenhet ser vi att du är en person som är ordningsam och tar ansvar för din och svetsteamets prestation. Vi arbetar med tillverkningskontroll i varje steg och du måste ha förmågan att samarbeta, utvecklas och ha rekommendationer om dig att kunna slutföra det du påbörjat.

För att samarbeta väl behöver du kunna kommunicera med och respektera dina arbetskollegor. Du behöver ha ett brinnande intresse för din del av tillverkningsprocessen samtidigt som vår gemensamma prestation och utveckling får dig och teamet

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vilja att utvecklas.

Dina kvalifikationer
  • Erfarenhet från MIG/MAG svetsning och har du licenser är det naturligtvis meriterande.
  • Gärna gymnasial utbildning inom industriprogram eller motsvarande.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Verktygsvana och teknisk förståelse från liknande arbeten.
  • Flytande svenska såväl i tal som skrift.
Det är meriterande om du har B-körkort, truckkort och traverskort.

Om arbetet

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, men skifttjänstgöring kan bli aktuellt och förekomma. Företagets behov är med omgående start eller enligt överenskommelse.

Visstidsanställning, med möjlighet att gå över i anställning hos kund.
Mer info
Kontaktperson Henrik Areskoug
Telefon 0734131033
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget tillverkar dörrar, fönster och glaspartier i stål och aluminium. Företaget är i sin bransch ett välbekant företag i Göteborg och Västsverige. Företaget är i början av en tillväxt- och utvecklingsfas och behöver fler duktiga hantverkare och teammedlemmar för att kunna växa och utvecklas.