Jobba extra med brevsortering!

Jobba extra med brevsortering!

Vi på OnePartnerGroup söker dig som är student eller innehar en annan sysselsättning på minst 50% som vill dryga ut kassan under hösten!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet är förlagt på en postterminal i centrala Göteborg och dina arbetsuppgifter kommer bestå av brevsortering, både grovsortering och kamning av brev.

För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta minst 3 vardagar i veckan, månad och tisdag varje vecka. Det finns inget helgarbete!

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete att ha vid sidan av dina studier, bra lön och såklart goa kollegor!

Krav

Minst 18 år

Student eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (timanställning räknas inte)

God svenska i tal och skrift

Jobba minst 3 vardagar i veckan, du behöver kunna arbeta måndagar och tisdagar varje vecka (inget helgarbete!)

Meriterande

Tidigare erfarenhet av brevsortering

Villkor

Start: Omgående

Ort: Göteborg

Arbetstider: Kvällsskift varierande tider från 14.45

Omfattning: Behovsanställning

Din profil

Vi söker dig som är en brevsorteringsmaskin som gillar att arbeta effektivt. Rollen som postsorterare ställer höga krav på personligt ansvar och arbetstempo. Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, har sinne för struktur och ordning och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Att distribuera post är ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Det är viktigt att vara både noggrann och självständig.

Ansökan

Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan sker endast via annonsen, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 20 sept 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se