Flexibelt säsongsjobb som Operatör/Truckförare

Flexibelt säsongsjobb som Operatör/Truckförare

Vi söker nu dig som vill ha ett flexibelt säsongsjobb där du arbetar som både truckförare och Maskinoperatör i Mölnlycke. Arbetet är ett säsongsjobb mellan Maj-Augusti.

Du kommer arbeta skiftgång med fyra 12h arbetspass därefter ledig minst 4 dagar. Ett perfekt sommarjobb för dig som vill vara mycket ledig mellan arbetspassen!

Information om rollen:

Arbetsuppgifterna är varierande där man arbetar efter ett rullande schema där man varierar materialtillförsel med motviktstruck för att sedan arbeta som operatör och övervaka företagets tillverkningsprocess. Som maskinoperatör ansvarar du för övervakning, felsökning och materialtillförsel till produktionslinan.

Din profil:

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av truckkörning och gärna en bakgrund inom tillverkande industri. Som person är du flexibel, samarbetsvillig och trivs med ett fysiskt arbete. Du är kvalitetsmedveten och genomför varje arbetsmoment med ett stort säkerhetstänk. då du kommer bli en del av ett mindre team på 3-4 personer per skift är det viktigt att du snabbt tar till dig instruktioner och har ett engagemang till att lära dig produktionsprocessen.

Krav:
  • Truckkort
  • Möjlighet att arbeta skift
.Meriterande:
  • Tillgång till bil
  • Erfarenhet från tillverkande industri
Villkor:

Ort: Mölnlycke

Arbetstider: Varierande skiftgång

Omfattning: Heltid

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Vi tar inte emot annonser via e-post eller telefon, ansökningar tas endast emot via annonsen! Intervjuer sker löpande, skicka därför in ditt CV & personliga brev redan idag!
Mer info
Kontaktperson Henrik Areskoug
Telefon 0734131033
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se