Driven rekryterare till OnePartnerGroup i Göteborg!

Driven rekryterare till OnePartnerGroup i Göteborg!

Trivs du i en resultatinriktad och varierande miljö med fokus på service och människor? Vill du bli en del av en arbetsplats fylld av glädje och laganda? Då har vi arbetet för dig!

OnePartnerGroup Väst fortsätter sin tillväxtresa och söker nu en rekryterare till Affärsområde Lager & Logistik samt Industri! Vi vill stärka vårt team på yrkesarbetarsidan med Göteborgs bästa Rekryterare/kandidatansvarig och erbjuda marknaden ytterligare kompetens och erfarenhet med fokus på hög kvalitet och flexibilitet.

Dina Arbetsuppgifter

Som Rekryterare hos oss blir du en viktig del i OnePartnerGroups framgång, där ditt stöd till konsultcheferna är A och O för träffsäker rekrytering och bemanning. Du arbetar med våra rekryteringsprocesser och uthyrningsuppdrag, där ditt mål är att förse dessa processer med den bästa kandidatmatchningen. I din roll kommer du att jobba i team tillsammans med våra konsultchefer, där din uppgift är att proaktivt arbeta för att bygga upp vårt kandidatnätverk med nya kompetenser och matcha talanger med nya karriärmöjligheter.

Du kommer bland annat att arbeta med:
  • Searcha kandidater i våra egna databaser och externa kanaler - såsom sociala medier och via andra nätverk
  • Stötta konsultcheferna genom att göra urval, genomföra telefonintervjuer, referenstagning och matcha kandidater mot uppdrag
  • Skriva och publicera annonser på vår hemsida, externa kanaler samt aktivt engagera dig i sociala medier så som Facebook för att få ut attraktiva jobberbjudanden till rätt målgrupp
  • Relevanta administrativa arbetsuppgifter inom rekryteringsprocessens ramar
Din profil

Med värdeorden framåtlutad, schysst och lagspelare i ryggen har vi lyckats med att etablera vårt varumärke över hela landet. Orden är hämtade från idrottsvärlden och står för att vi på OnePartnerGroup alltid vill ligga steget före i branschen, samtidigt som vi vill agera schysst mot våra kunder, konsulter, kandidater och varandra - alltid ta laget före jaget med andra ord!

För att bli en framgångsrik kandidatansvarig krävs att du är kreativ, envis, kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt samt att du har ett stort driv och engagemang. Du trivs bäst i en arbetskultur med ett högt tempo, ett stort eget ansvar och en föränderlig miljö. Då du kommer att vara ansvarig för kandidathanteringen krävs det även att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vidare tror vi att du är en naturlig nätverksbyggare med förmåga att skapa, utveckla och bibehålla långsiktiga relationer. Meriterande är om du tidigare arbetat med rekrytering, men det är inget krav. Det viktigaste är att du som person är driven och engagerad samt ser detta som nästa steg i din karriär! Vi värdesätter din vilja att utvecklas mer än dina tidigare meriter!

Övriga kompetenser:
  • Avslutad gymnasial utbildning är ett krav
  • God svenska och Engelska, ytterligare språk är meriterande
  • Körkort är meriterande
Start enligt överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Om OnePartnerGroup och vad vi kan erbjuda dig:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar.

Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 4000 engagerade medarbetare.

Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

OnePartnerGroup i Göteborg kan erbjuda en spännande roll i ett expansivt bolag som ständigt utvecklas.

Vi är ett dotterbolag i en stabil koncern, vilket innebär såväl ekonomisk stabilitet som service gällande fakturering, lönehantering och systemstöd via vårt Shared Service Center i Jönköping. Vidare har vi en egen reklambyrå i koncernen vilket skapar goda förutsättningar att möta kunder, kandidater och konsulter på rätt marknad.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet.
Mer info
Kontaktperson Henrik Areskoug
Telefon 0734131033
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 aug 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se