Automationsoperatör- var med och skapa framtidens Batteriteknik!

Automationsoperatör- var med och skapa framtidens Batteriteknik!

Älskar du teknik och teknisk felsökning? Nu söker vi dig som vill jobba som automationsoperatör.

Vår kund tillhandahåller lösningar baserade på litiumjonteknik och tillverkar batterisystem. Vår kund hjälper sina kunder att lyckas med elektrifiering av industrifordon och övergång till mer hållbar energianvändning. Med kraftfulla lösningar, automatiserad produktion och förstärkande synsätt är företaget ständigt i framåtrörelse, för en bättre morgondag.

Om Arbetet

Som Automationsoperatör ansvarar du för en producerande automationslina som tillverkar litiumjon batterier. Du ansvarar för hela tillverkningsprocessen och ser till att företagets produkter produceras efter kvalitetsstandard. I rollen ingår även enklare underhåll samt felsökning vid stopp eller fel i processen, varav erfarenhet av robotteknik eller PLC är extra meriterande. Som operatör ansvarar du också över materialtillförsel till produktionslinan samt testning och eventuell felsökning av tillverkade produkter.

Din Profil

Vi söker dig som älskar att arbeta med teknik! Eftersom du som automationsoperatör ska vara behjälplig vid fel eller akuta stopp är det viktigt att du trivs med att arbeta med tekniskt komplexa fel och gillar felsökning. Vidare tror vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en tillverkande industri och god förståelse för vikten av att tillverkningsprocessen fortlöper smärtfritt. Din tekniska kompetens är viktig och en erfarenhet av automation eller robotteknik är starkt meriterande. Däremot är det allra viktigaste att du har viljan att lära dig och trivs i en teknisk miljö. Vi tror att du som söker är flexibel och noggrann med en god analytisk förmåga. Ditt brinnande intresse för teknik smittar av sig på din omgivning och du bidrar med stort engagemang till en optimerad tillverkningsprocess. Eftersom du har en god förståelse för tillverkningsprocesser har du lätt att avgöra vilka arbetsuppgifter som bör prioriteras för stunden.

Meriterande kvalifikationer:

Gymnasial utbildning inom EL där automation

Erfarenhet av robotteknik

Erfarenhet av teknisk felsökning

Truckkort

Vi genomför rekryteringsprocess löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetstider: Dagtid Måndag - Fredag

Arbetsplats: Torslanda

Önskad start: enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Henrik Areskoug
Telefon 0734131033
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se