Demand planner

Demand planner

Har du en utbildning inom logistik samt en stark analytisk förmåga och vill ta nästa kliv i karriären? Nu söker en av Sveriges ledande partner till hälso- och sjukvården en Demand Planner till deras kontor i Göteborg!

OM TJÄNSTEN:
I rollen som Demand Planner kommer du att arbeta i en spännande och operativ roll inom prognostisering. Den huvudsakliga arbetsuppgiften innebär bland annat att säkerställa en så korrekt försäljningsprognos som möjligt, på samtliga produkter till samtliga marknader. Du kommer aktivt arbeta för att förbättra lageromsättning tillsammans med leveransplanerare för att nå uppsatta mål, bygga positiva och produktiva relationer - med ett fokus på prognossäkerhet, statistik och analys. Prognossäkerheten utgör en viktig del i den totala varuflödeskedjan där du som Demand Planner kommer att ha en betydelsefull roll i arbetet med att säkra kundnöjdhet där rätt varor levereras i rätt mängd och i rätt tid.

Nedan finner du exempel på vad en vanlig arbetsdag kan innefatta:
 • Agera på avvikelser mellan utfall och prognos.
 • Arbeta för att nå uppsatta mål.
 • Arbeta med statistik och analyser.
 • Ta fram beslutsunderlag, följa upp och vidta eventuella åtgärder.
 • Vara ett stöd mot övriga avdelningar gällande prognos- och logistikfrågor.
 • Bevaka trender i marknaden.
 • Arbeta med förbättringsarbete inom logistikkedjan.
 • Driva tvärfunktionella projekt.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi och/ eller arbetslivserfarenhet inom liknande område.
 • Erfarenhet av att hantera stora mängder data.
 • Kunskap om att arbeta med affärssystem och planeringssystem.
 • Har förståelse för statistiska modeller/motorer.
 • Har en god analytisk förmåga.
 • Är obehindrad i både svenska och engelska, i både tal och skrift då språken kommuniceras internt och externt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av FMCG.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du som person är snabblärd och uppskattar att arbeta i nära kontakt med ditt team, samt andra personer både internt och externt. För att passa i rollen är det av stor vikt att du som person besitter ett driv och förmågan att komma med förbättringsförslag i kombination med en stark administrativ förmåga. Vidare tror vi att du som person är en lagspelare, samt att du har en god kommunikativ förmåga.

OM KUNDFÖRETAGET:
OneMed är ett av Sveriges ledande partner till hälso- och sjukvården. OneMed erbjuder verksamhetsförbättrande tjänster, stödsystem, ett heltäckande sortiment inom medicinskt förbrukningsmateriel samt utrustning inom hela Europa. Gemensamt kommer de fram till skräddarsydda lösningar - då de strävar efter att alltid vara ett steg framför. OneMed fokus ligger på att förbättra vårdkvaliteten, effektivisera tjänster och produkter och samtidigt främja sina resultat inom miljö och CSR - en partner till vårdgivare som vänder sig till bolaget för att få hjälp att möta sina patienters behov.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Friday med möjlighet till överrekrytering.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?