Ekonomichef till One More Family

Ekonomichef till One More Family

Söker du en ansvarsfull nyckelroll i ett bolag med korta beslutsvägar? One More Family erbjuder en spännande tillväxtresa, välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare

Vi är familjen som gör allt med hjärtat. Vi bygger inredningar, riggar event, transporterar, levererar och konstruerar.
Alltid med samma syfte - att skapa unika projekt som gör skillnad. Som berör och som lyfter våra kunder. Med en unik helhetssyn och många års kunskap är vi en snabb och trygg partner åt några av världens ledande varumärken såsom Cloetta, Ray-Ban och Red Bull.

Med huvudkontor, terminal och snickeri i Göteborg samt kontor i Stockholm utför vi uppdrag såväl över hela landet som utomlands.

Vi är en liten, stor familj, som du gärna får bli en del av.

Vad erbjuder en dag hos företaget?

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret att leda och utveckla det ekonomiska arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Årsredovisning
  • Kundfakturering
  • Momsredovisning
  • Inkomstdeklaration
  • Lön
  • Upphandlingar
  • Avtalsfrågor
  • Stötta kolleger i ekonomiska frågor
Du leder och utvecklar arbetsrutiner och processer samt förfinar metoder och arbetssätt. Du är med och driver budget och prognosprocesser. Du rapporterar till VD. Rollen är ny i bolaget, det ingår inget personalansvar.

Vem är du?

Vi söker dig med akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande som har några års erfarenhet av liknande roll. Du är en strukturerad och analytisk person som drivs av att skapa ordning och struktur. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa in hos oss bör du vara dynamisk, proaktiv och prestigelös.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 9 okt. 2022. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Haroula Karasimou på haroula@effektiv.se

Sökord

Ekonomichef, CFO, Redovisningsansvarig

Uppdrags-ID

4808
Mer info
Kontaktperson Haroula Karasimou
Email Mejla Haroula Karasimou
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.