Resande servicetekniker Västkusten till OmniProcess

Resande servicetekniker Västkusten till OmniProcess

Här finns en möjlighet för dig som är tekniskt intresserad, tycker om att hjälpa andra och vill ha ett praktiskt arbete.

OmniProcess som är en del av Addtech, säljer och servar instrument till processindustrin och laboratorier. Bland produkterna kan nämnas instrument för laboratorie-, vätske-, och gasanalys samt fältinstrument för att mäta nivå, flöde och temperatur.

Som servicetekniker åker du ut till kunderna för att utföra installationer, förebyggande underhåll, reparationer och felsökning. Vid installation ingår det också att utbilda kunderna i användning av instrumentet. Arbetet är mycket varierande då du träffar många olika personer inom processindustrin, kommersiella laboratorier samt akademiska laboratorier. Vid service på instrument inom industrin kan det bli en del arbete på hög höjd så det är bra om du inte är höjdrädd.

Kunderna finns över hela Sverige, för den här tjänsten kommer kunderna främst finnas i södra och västra Sverige. Tjänsten utgår därmed med fördel från hemmakontor i Västsverige, men det finns också möjlighet att tillhöra kontoret i Göteborg eller Stockholm. Eftersom kunderna finns på många platser så innebär tjänsten mycket resande.

Kvalifikationer:

Du har med fördel en eftergymnasial utbildning inom kemi. Du är tekniskt intresserad och gillar att arbeta praktiskt. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat som resande servicetekniker är det ett stort plus. Erfarenhet från arbete på laboratorium eller inom industrin är också meriterande. Som person är du kommunikativ, pedagogisk, ihärdig, gillar att lära dig nya saker, och sätter dig lätt in i nya uppgifter och ansvarsområden. Du talar och skriver obehindrat svenska och engelska.

Omfattning:
heltid

Sista ansökningsdag:
2018-07-06, urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, sök så fort som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar OmniProcess med Dfind Science & Engineering, för frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rebecca Dovega 072-547 99 19.

Mer info
Kontaktperson Rebecca Dovega
Telefon 072-547 99 19
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Science & Engineering
Sista ansökningsdag 6 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OmniProcess AB är en del av Addtech AB. Vi ingår i affärsenheten Process Technology som är en del av affärsområdet Industrial Process. OmniProcess AB bildades i juni 2002 genom en sammanslagning av Kontram AB och Bergman & Beving Process. Vi vill hjälpa till att förbättra effektiviteten i svensk industri. Vi är 28 medarbetare placerade på 9 orter i Sverige. Vår långa erfarenhet i kombination med ett mycket brett utbud av utrustning ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga lösningar.