Key Account Manager till Omegapoint i Göteborg

Key Account Manager till Omegapoint i Göteborg

Omegapoint är under stark tillväxt och söker därför efter en relationsstark Key Account Manager som vill vara med och driva förändring.


ROLLEN

Omegapoint är ett företag som byggts på en kompetenskultur. Vi ser oss som ett växthus för lärande och kontinuerlig utveckling där vi samarbetar och stärker varandra. Som Key Account Manager hos oss får du jobba i ett starkt team med grymma kollegor som hjälper dig såväl som våra kunder att växa. Vi erbjuder dig en spännande och viktig tjänst där du med frihet under ansvar har möjlighet att driva förändring i samhället. Antalet cyberattacker ökar och det är viktigare nu än någonsin att vi når ut med vår expertis på en bredare marknad. Där har du en väsentlig roll. Och tillsammans ser vi till att du får bästa möjliga förutsättningar för att utföra ditt viktiga arbete.

Givetvis erbjuder vi även allt det andra som är viktigt, som marknadsmässiga löner, anpassade förmånspaket, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet till delägarskap. Vi vågar lova dig en arbetsplats där du kommer att trivas och utvecklas och ges möjlighet att utvecklas i din roll.


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en roll som Key Account Manager, alternativt Account Manager inom tjänstesektorn och vi ser gärna att du har bakgrund inom IT-branschen och därmed förståelse för våra kunders behov. I rollen som Key Account Manager krävs det att du är en vass nätverkare som etablerar och utvecklar goda relationer med nya kunder inom våra olika produktområden. Du blir en mycket viktig representant för Omegqapoint i många olika sammanhang och skapar dig ett starkt varumärke i branschen. Du gillar att jobba nära kunderna och vara en god rådgivare som hjälper dem att hitta den bästa lösningen för att nå sina mål.

Vi värdesätter att du är social, lösningsorienterad och självgående. Du kan planera din tid och tar ansvar för att planeringen utförs väl. Du vet hur du ska väcka kundens intresse, är lyhörd på dess behov och fungerar som en trygg partner genom hela samarbetet. Dessutom är du en prestigelös lagspelare som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi på Omegapoint värdesätter laget och kamratskapet och vi tycket det är viktigt att göra bra affärer tillsammans med våra kunder. Det är dock inte lika viktigt vem som gör dem.


ANSÖKAN/KONTAKT

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Omegapoint är marknadens ledande konsultbolag inom cybersäker digitalisering. Vi växer snabbt och är drygt 800 medarbetare i Göteborg, Stockholm, Oslo, Drammen, Köpenhamn, Malmö, Örebro, Västerås, Enköping, Uppsala och Umeå. Vår kultur kännetecknas av en vilja att alltid bli bättre och vi sticker ut med vårt stora fokus på kompetensutveckling. Läs mer på www.omegapoint.se