Territory Manager

Territory Manager

BRINNER DU FÖR FÖRSÄLJNING OCH MEDTECH - VÄLKOMMEN TILL OLYMPUS
Har du intresse för medicinteknik och känner dig entusiastisk för att sälja och göra affärer? Nu söker Olympus dig som bor i Västra Götaland och som vill ansvara för försäljning av våra produkter inom affärsområdet ENT i distriktet Västra Sverige och delar av Mellansverige. Olympus MSD utvecklar högteknologisk medicinteknisk utrustning för tidig diagnos och minimalinvasiv behandling av sjukdomar inuti kroppen.

Olympus erbjuder dig

Ett omväxlande och meningsfullt arbete inom vårt produktområde: ENT. På Olympus finner vi stolthet över våra produkter och brinner för att göra skillnad i människors liv genom att skapa förutsättningar för högkvalitativ och säker patientvård.
 • Ett utvecklande och meningsfullt arbete i ett växande affärsområde
 • Att bli en del av ett framgångsrikt högpresterande team av härliga människor
 • Kontinuerlig högklassig utbildning
 • Coaching för din personliga utveckling
 • Stor frihet i arbete under ansvar.
OM ROLLEN

Ditt produktområde består av en bred portfölj inom Öron-Näsa-Halsområdet med allt från optiker och videosystem till medicintekniska instrument och implantat. Området riktar sig både till mottagningar och operationsenheter. Dina huvudsakliga kundkontakter blir läkare, sjuksköterskor, inköpare/upphandlare och medicintekniska ingenjörer

I rollen som Territory Manager blir du kundansvarig för produktportfölj där du arbetar självständigt, resultatinriktat och relationsskapande, med ett utåtriktat och förtroendeingivande arbetssätt.

Dina ansvarsområden:
 • Ansvar för att uppnå säljbudget för produkter inom affärsområde ENT i eget distrikt
 • Vara terapi- och produktspecialist inom din produktportfölj
 • Planera och genomföra säljaktiviteter i det egna distriktet för att uppnå budgetmål
 • Följa upp, utvärdera och agera på säljresultat och eventuella budgetavvikelser
 • Delta i regionala/nationella möten, workshops, mässor och konferenser utifrån givna riktlinjer
 • Kontinuerligt uppdatera och utbilda kunderna inom produkt- och marknadsområden inom ENT
 • Delta i samt även hålla i kurser, workshops, demonstrationer och andra utbildnings/marknadsaktiviteter inom området.
Som Territory Manager jobbar du nära övriga kollegor på Sverigenivå, både inom det egna affärsområdet men även andra affärsområden inom Olympus Sverige. Du rapporterar till Olympus Sales Manager ENT. Resande uppskattas till 30-40 dagar / år.

Om dig

Vi söker en driven och utåtriktad person med ett genuint intresse för medicinteknik och försäljning. Vi tror att du har några års erfarenhet från försäljning, med dokumenterat goda försäljningsresultat. Vi ser gärna att din kunskap är grundad i en säljutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet från försäljning, eventuellt erfarenhet från vårdsektorn.

Vi söker dig som är bra på att utveckla och bibehålla relationer. Viktiga egenskaper är att du är strukturerad, uthållig och målinriktad. Du kommer ha många kontaktytor så du bör trivas i en miljö med mycket interaktion och där du bygger förtroendefulla relationer både internt och externt. För att lyckas i rollen har du förmågan att arbeta självständigt och prioritera ditt arbete med eget driv, men ser nyttan i att arbeta i team med dina kollegor för att nå gemensamma mål. Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift samt att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vår målsättning är att anställa skarpa förmågor för att skapa långsiktiga strategiska relationer med våra kunder. Vi tror på talangfulla individer med olika bakgrunder, erfarenheter och personligheter. Är du vår nästa stjärna?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut.

Mer om olympus

Läs mer om oss på Olympus
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 25 mars 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.