Önskar du dig lite mer än "bara ett jobb"?

Önskar du dig lite mer än "bara ett jobb"?

Vi på Olivia Göteborg söker nu medarbetare deltidsanställningar. Vi ser efter servitriser/servitörer

Olivia startades utifrån en genuin kärlek till Italien och det italienska köket, med fokus på äkta råvaror och glädjen att dela en god måltid med vänner och familj. Olivias norska grundare ville skapa en känsla som den man får vid ett besök hemma hos faster Olivia i Piemonte; med härliga dofter av ost och skinka, glada och engagerade röster, värme och gemytlighet, eld i vedugnen och massor av levande ljus. Denna atmosfär och stämning säger mycket om hur vi vill att Olivia skall vara, för både våra gäster och medarbetare.

Vi öppnade vår första svenska Olivia på Göteborgs paradgata Avenyn i slutet av November 2018 och succeen är total. Vi är idag ett härligt gäng som älskar vår arbetsplats och har dagligen kul på jobbet. Vi behöver dig som kan jobba kvällar och helger då vi har blivit otroligt populära och nästan konstant har fullt på kvällarna. Du ska kunna jobba minsta 3 helger per månad, och äkna med minst 3 skift per vecka. Du måste också kunna ta dig hem sent på kvällen, dvs att jobba sent ska inte vara något problem med t.ex hemfärd och kollektivtrafik. Vår arbetskultur är värdebaserad. Vår verksamhet präglas av en stark gemenskapskänsla och stolthet över att ha etablerat oss som en av Norges mest populära restaurangföretag. Våra värderingar är informell, proaktiv, passionerad och professionell. Dessa värdeord återspeglar vad vi ser efter hos nya medarbetare, sättet vi arbetar på och hur vi vill uppfattas av våra gäster. Vi använder våra värderingar på ett aktivt sätt, så för att trivas hos oss är det avhängigt att du känner igen dig i våra värderingar. Vi erbjuder en arbetsmiljö som präglas av samarbete, stolthet, vänskap och tillit, mycket bra karriärmöjligheter i en organisation i STARK tillväxt, kurser inom mat & vin och äkta italiensk mat- & vinkultur.

Låter detta intressant för dig? Skicka in din ansökan här eller ta kontakt med Restaurangchef Moa på moa@oliviarestauranger.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.oliviarestauranger.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (11 dagar kvar)