Account Manager inom framtidens dokumenthantering!

Account Manager inom framtidens dokumenthantering!

Hej,

Jag heter Tobias Söderberg och arbetar som Sales Manager inom dokumenthantering på Office Management i Göteborg. Office Management är ett företag som präglats av sin stora framgångNu är viljan att hjälpa kunden i fokus och vi vill guida våra kunder in i framtidens arbetsplats. Ta chansen att få vara en del av denna framgångsresa. Den lockar inte bara duktiga medarbetare, utan också ambitiösa kunder. Den rent affärsmässiga framgången bevisas som allra tydligast genom vår snabba tillväxt. 2020 blev vi även certifierade som en GPTW-arbetsplats så vi förväntar oss att du kommer in och bidrar till vår goda arbetsmiljö.

I takt med att vi växer söker vi nu ytterligare en säljare inom B2B-försäljning till vårt team i Göteborg.

Beskrivning av ditt uppdrag

Omvärlden förändras snabbt och senaste året har det gått snabbare än någonsin och företagen behöver snabbt förhålla sig till detta. Som säljare hos oss har du möjlighet att erbjuda kunder vad vi anser är framtidens arbetsplats. Vi hjälper våra kunder till en helhetslösning inom b.la. dokumenthantering. Vårt erbjudande är mycket skarpt och ger dig möjlighet att utveckla kunderna inom området, men på sikt även inom fler av våra affärsområden.

Du kommer redan från början ta dig an befintliga kunder inom koncernen och få arbeta mot att bygga förtroende, skapa långvariga relationer, hög kundnöjdhet då det är en förutsättning för att kunna vidareutveckla kunderna. Naturligtvis även med inslag av nykundsbearbetning. Vi arbetar efter en tydlig säljmodell med konkreta mål och stöd för att lyckas i din roll som säljare. Du ansvarar själv för hela försäljningsprocessen från första kontakt till avtalsskrivning med kund.

I ditt primära uppdrag ingår bland annat att:
 • Verka för en hög kundnöjdhet
 • Kontakta nya kunder
 • Vårda och stärka samarbetet med befintliga kunder
 • Agera produktspecialist och expert inom våra dokumenthanterings-lösningar gentemot kunder och kollegor
 • Kontinuerlig kompetensutveckling
 • Vara en förebild internt och extern
Vi erbjuder
 • Fast lön + kvartalsprovision
 • Interna och externa utbildningar
 • Tydliga karriärvägar
 • Great Place To Work-certiferad arbetsplats 2020
 • Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor!
 • Rikslunchkort samt förmånsportalen Benify
Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B-försäljning och har körkort. Har du erfarenhet av lösningsförsäljning inom IT ser vi det som meriterande.

Det är viktigt att du har ett stort affärsfokus, brinnande intresse för försäljning och är en riktigt duktig relationsbyggare som kunder får förtroende för. Vidare har du en positiv attityd och är nyfiken på varje kunds specifika behov. Du har dessutom viljan att utmana dig själv och driva din egen utveckling framåt.

Start:
december 2020, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen.

Har du frågor kan du kontakta mig, Tobias Söderberg, på 010-858 52 58.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i Norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 450 medarbetare, en omsättning på 1320 MSEK (2019) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Vår vision
Vi gör din arbetsdag framgångsrik.