Teknisk projektledare till Evolabel // Göteborg

Teknisk projektledare till Evolabel // Göteborg

"Simplicity Through Technology." En dröm som nu är en del av vår vardag. Idag hjälper våra världsledande patenterade produkter inom Print & Apply-branschen att stava "effektiv produktion" - Evolabel. Vi är inte bara ett företag som tar plats på världens marknad, utan också ett företag som ger plats. På kontoret i Mölndal är vi 27 passionerade medarbetare som varje dag drivs av att känna mening, stolthet och gemenskap, att ha roligt och tänka fritt. Tillsammans med Oddwork söker vi nu ännu en trevlig kollega, närmare bestämt en teknisk projektledare. Är det du? Då tycker vi att du ska komma hem till oss på Johannefredsgatan 9. Vi har kaffet redo!

Om tjänsten
Är ditt intresse för samarbetet mellan människa och teknik ständigt nära till hands? Perfekt. Som teknisk projektledare hos oss kommer du nämligen att vara den drivande och sammanhållande arbetskamraten. Med din kollega Michael vid din sida - som förövrigt har varit här sedan starten - samarbetar ni med hjälp av Michaels övergripande koll på de olika projekten. Men eftersom du är självgående tar du också eget ansvar och är med och påverkar hur vi ska sätta upp både strukturer och processer på ett effektivt sätt. Idag är vi 15 glada ingenjörer som alla vill ha hjälp med vad som ska prioriteras och vad som kan vänta. Det är där du kommer in och verkligen gör skillnad. Du kommer också sätta upp kravspecifikationer, följa upp på kostnader och sätta tidsplaner - helt enkelt hålla koll på helheten. Våra projekt gränsar ofta över våra olika avdelningar och det är där du är limmet som motiverar och sammansvetsar både projektet och människorna som jobbar med det. Exempel på projekt kan vara att en kund efterfrågar om våra produkter fungerar i -27 grader. Då ser du till så att vi går igenom konstruktionen och går över detaljerna för att se till vilka delar som klarar kylan för att sedan testa i kylrummen. Vi jobbar också med certifieringar och kvalitetsförbättringar samt att ständigt förbättra våra produkter. Kort och gott är det en person med ett strukturerat och skarpt sinne vi söker - och vi tror att den personen är du!

Vi söker dig som...
...tycker att teknik är bland det roligaste som finns. Våga utmana sig själv för att lyckas är ditt motto och du är lika självgående som initiativtagande när du tar dig an projekt efter projekt. Du är personen som trivs bäst med att ha koll på läget och samtidigt är ödmjuk till att lösa frågetecken för alla runt omkring dig. Att vara prestigelös ligger i din natur där du på ett inspirerande sätt tillför kunskap och kompletterar oss. Därtill tror vi att du trivs bäst i en varm miljö med sjudande engagemang, högt tempo och en härlig team-spirit.

Våra önskemål till dig:
  • Du har jobbat ett antal år i en liknande tjänst.
  • Stort tekniskt intresse.
  • Pratar svenska och engelska obehindrat.
  • Positivt leende på körkortet ditt.

Varför Evolabel?

Gasellföretag 2016, 2018 och 2019 med en hisnande tillväxtresa framför oss och globala samarbetspartners runt om i världen säger ju en del. Men bara en liten del. Egentligen är vi som stoltast över att ha medarbetare som varit oss trogna precis lika mycket då som nu. Här går vi nämligen under benämningen vi:et mer än jag:et och snarare åt samma håll än skilda vägar. I trevliga lokaler med produktionsytan i mitten och frihet utan stämpelklockor så ekar de uppmuntrande orden i lokalen långt efter att sista personen har gått hem för dagen. Har du svårt att hitta tid och motivation att gå till gymmet efter jobbet? Inga problem. Hos oss finns det ett nybyggt gym som du kan nyttja. Så en slutgiltig fråga till dig innan vi väntar med spänning på din ansökan: är en bra arbetskultur lika självklar som luften i dina lungor? Bra. Då kan vi två mycket väl bli ett.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Johannefredsgatan 9, Mölndal

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-30

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.