Säljare med driv till addCIT // Göteborg

Säljare med driv till addCIT // Göteborg

addCIT levererar kommunikationslösningar med en stark strävan att tillföra något nytt. För kunderna, användarna och nästa generation. Vi levererar heltäckande tjänster inom Telefoni och Contact Center med målet att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Sedan starten 1984 har vi framgångsrikt genomfört över 500 installationsprojekt med fler än 500 användare och levererat mer än 100 kontaktcenterlösningar. Idag har vi ca 40 000 användare. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en Säljare som kan konsten att bygga relationer. Är det du?

Som säljare

Genom att kontakta och besöka potentiella kunder inleder du samarbeten som håller över tid. Din produktportfölj består av produkter baserat på senaste teknik och dina kunder finns i västra och södra Sverige. Så värm upp rösten, fila på argumenten och förbered dig på en säljresa du sent ska glömma.


Vi söker sig som...

...är en duktig säljare, har högt driv och har ett tekniskt sinnelag. Du älskar adrenalinpåslaget som uppstår strax innan affären ros i hamn. Du är hungrig utan att vara krängande. Och du har fattat vad sälj egentligen handlar om: relation, professionalism och engagemang.

Våra önskemål till dig:
  • Du har en utbildning (gymnasium och/eller högskola) i bagaget.
  • Du har tidigare erfarenhet av direktförsäljning.
  • Du kan det här med att formulera dig. Både skriftligt och muntligt.
  • Du innehar B-körkort.

Varför addCIT?


På addCIT väntar engagerade kollegor på att du ska kliva in och blända dem med ditt leende. Vårt nära format innebär att du kommer få en god överblick av hela verksamheten och kommer alltså inte bara att utvecklas inom rollen som säljare, utan också inom entreprenörsskap, affärsmannaskap och teknik. Välkommen till en framtid där bara du sätter gränserna för din egen utveckling.

Start
: Enligt överenskommelse

PLATS
: Göteborg

OMFATTNING
: Heltid

LÖN
: Fast & rörlig lön

KONTAKT
: Talent Manager Jesper Stenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
: 2020-06-22
Mer info
Kontaktperson Oddwork Sweden AB
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 juni 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!