Supplier Quality Engineer till Humphree // Göteborg

Supplier Quality Engineer till Humphree // Göteborg

Vi är Humphree och vi grundades med missionen att utveckla och leverera innovativa premiumprodukter och tjänster inom stabilisering till fartyg och båtar. Idag finns våra produkter monterade på några av världens mest avancerade fartyg. Att leverera produkter i världsklass är vår motor och det är just denna drivkraft som möjliggör för båtbyggare över hela världen att ligga i framkant med säkra, bekväma och miljövänliga båtupplevelser. Med expertis inom hydrodynamik, elektronik och digital styrning är vi 100 % engagerade i att leverera produkter och tjänster som överträffar alla andra. Vår globala marknad fortsätter växa. Tillsammans med Oddwork söker vi därför en idéstark Supplier Quality Engineer som är redo att växla upp och hänga med på vår tillväxtresa. Är du den vi söker? Välkommen ombord!

Som Supplier Quality Engineer
Hos oss blir du en del av vårt engagerade team på Operationsavdelningen som består av Strategiskt inköp, Materialanskaffning, Produktion och Kvalitet. Tillsammans med dina drivna kollegor kommer du att säkerställa vår fortsatta leverans av premiumprodukter till vår snabbväxande marknad. Med ansvar för riskreduceringar kommer du att kvalitetstesta produkterna från våra leverantörer och underleverantörer - interna som externa. Dessutom stöttar du upp med korrigerade åtgärder vid eventuella avvikelser. I nära samarbete med vår R&D-avdelning kommer du även att jobba i våra nyutvecklingsprojekt där du driver utvecklingen av nya produkter och garanterar kvalitet i hela processen från konstruktionsstadie till leverans. Om du är en person som alltid sitter lugnt i båten och trivs bäst i en föränderlig miljö är vi platsen du söker! Resor förekommer i tjänsten, både inrikes och utrikes.

Vi söker dig som...
... är en positiv person som tycker om när det händer saker! Med ditt flexibla mindset har du lätt för att omprioritera och anpassa dig till nya förutsättningar utan att fastna för mycket i detaljer. Du har en teknisk nyfikenhet och en ständig vilja att förstå saker på djupet. Dessutom tycker du om att arbeta nära processerna och drivs av att jobba målorienterat tillsammans med andra. Ditt strategiska arbetssätt och förmåga att se helheten gör att du enkelt fiskar upp förbättrings-och utvecklingsmöjligheter och du delar gärna med dig av dina egna idéer, tankar och erfarenheter.

Våra önskemål till dig:
  • Ingenjörsexamen från en teknisk högskoleutbildning
  • Ett par års erfarenhet som SQA eller SQE
  • Meriterande om du har dokumenterade kunskaper i kvalitetsteknik, Audits och andra relevanta certifieringar som till exempel Sex Sigma
  • Har du även hängt med på en snabb tillväxtresa på ett mindre eller medelstort tillverkande bolag tidigare? Toppen!
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Varför Humphree?
Välkommen till din nya utmaning och vårt familjära, snabbväxande företag! Vi tror stark på ständig utveckling och strävar alltid efter att leverera världsklass i allt vi gör. Med hög kompetens och stor stolthet, tillverkar vi innovativa produkter som gör skillnad. Hos oss får du ta del av vår stora hälsosatsning med generöst friskvårdsbidrag, regelbundna hälsoundersökningar, gymkort på Sankt Jörgen och gemensamma träningspass. Dessutom har vi även förlängd lunch två dagar i veckan. Delar du vår passion för havet och vår nyfikenhet för teknikens möjligheter? Skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-05-27

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Jesper Steenberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.