Speditör till FH Bertling // Göteborg

Speditör till FH Bertling // Göteborg

Det är 2022 och FH Bertling har en trygg plats i fören när det kommer till att erbjuda skräddarsydda lösningar för shipping, logistik och IT. Med 60 kontor över världens alla hav kan man säga att det har hänt en hel del sedan Friedrich H. Bertling sjösatte bolaget 1865 i Luebeck, Tyskland. För att komma till den svenska filialen får du navigera dig mot Sävedalen i Göteborg. Här samlas ett energiskt och positivt sällskap för att uträtta stordåd i branschen. I synnerhet trivs vi väldigt bra på jobbet och med skratt, god stämning och prestigelöshet tar vi oss an vardagen från både kontoret och hemifrån. Kanske blir det en och annan pingismatch också? Nu söker vi, tillsammans med Oddwork, efter vår nya Speditör. Är du redo?


Om tjänsten som Speditör
Välkommen till ett traditionellt speditörsuppdrag med världens alla hav som din arbetsplats. Hos oss kommer du att ingå i teamet för Key Accounts och ha daglig kontakt med vår största kund som har terminaler runt om i Europa. Det är helt enkelt din uppgift att boka transporter, koordinera lastningar och terminalverksamhet för deras räkning. Du kommer även skapa underlag för fakturering och hantera leverantörsfakturor. Ibland kommer du stöta på problem, men då har du nytta av din innovativa förmåga - att se möjligheter och lösa problem på ett effektivt sätt. Om du har några års erfarenhet av en liknande roll och är en noggrann lösningsorienterare, tycker vi du ska skicka in din ansökan redan idag!

Vi söker dig som...
...är en noggrann person med stort ansvarstagande och ambition att slutföra det du har påbörjat. Problemlösning ligger dig varmt om hjärtat, du har lätt för att se lösningar och har en generell övertygelse om att allt är möjligt. "Jag löser det", säger du ofta till din kund (och gör det). Du är en social person som bygger relationer med såväl kunder som leverantörer. Strukturerat för du dig i Excel för att ha koll på allting som händer runt omkring. Men du gillar ju när det svänger, det gör vardagen lite mer spännande.

Våra önskemål till dig:
  • Några års erfarenhet av en liknande roll
  • Engelskan och svenskan sitter - i både tal och skrift
  • Relevant utbildning
  • Duktig på att bygga relationer

Vad
FH Bertling erbjuder dig
Här är vi riktigt stolta över den höga trivsel som vi erbjuder på kontoret i Sävedalen. God stämning och prestigelöshet präglar våra dagar och vår vind i seglet stavas positiv energi. Även om tävlingsmänniskorna vaknar till liv på riktigt runt kontorets pingisbord är det faktiskt trevligt även där. Titt som tätt hittar vi på roliga saker tillsammans utanför arbetstid och under begreppet Bertling Insights kommer intressanta föreläsare till kontoret och inspirerar oss.

Vill du göra ett nedslag i vardagen på FH Bertling och träffa några av våra kollegor? Kanske har du redan blivit övertygad eller bara väldigt nyfiken? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan då vi löpande tar in kandidater på intervju. Vi hörs!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-30

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
Mer info
Kontaktperson Jesper Steenberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Sjöfart
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.