Solcellsmontör till KP Energy // Göteborg

Solcellsmontör till KP Energy // Göteborg

På jakt efter ett nytt flexibelt och rörligt äventyr ute i det fria? Välkommen till KP Energy - Sveriges största grossist av förnybara energilösningar. Med uppdraget att hjälpa energibranschen att accelerera omställningen, levererar vi framtidens energiinnovationer till hundratals återförsäljare runt om i Norden. Vi brinner för utveckling, både den hållbara och den professionella. Till vår pågående tillväxtresa söker vi nu fler engagerade och erfarna kollegor som vill vara med och forma morgondagens samhälle; tillsammans med Oddwork är vi på jakt efter solcellsmontörer!

Om rollen som solcellsmontör
Samarbete är nyckeln till ett resultat i världsklass. Det tycker vi på KP Energy och vi tror att du håller med! Som Solcellsmontör hos oss, jobbar du nära både dina kollegor och kunder med det primära uppdraget att montera högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem och system inom elbilsladdning. Våra projekt sträcker sig oftast över ett par veckor och din roll blir helt enkelt att ta emot material, montera byggnadsställningar och solceller, granska ritningar, kontrollera avvikelser, genomföra kabelförläggningar och hantera funktionstest och driftsättning - alltid i tätt samarbete med dina montörkollegor, våra projektledare och elektriker. Resor förekommer i din tjänst.

Vi söker dig som...
...brinner för utveckling och att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen. Som person är du noggrann, lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull. Med din tidigare erfarenhet trivs du med att arbeta självständigt i en snabbföränderlig miljö och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Redo att ta oss och dig själv till nya höjder, både bokstavligt och visionärt talat? Ansök idag och bidra till omställningen av ett smartare och mer hållbart energisamhälle!

Våra önskemål till dig:
  • Erfarenhet av installationsarbete med solcellsanläggningar
  • B-körkort, meriterande med BE-behörighet
  • Flytande i svenska, både i tal och skrift
  • Genomförda utbildningar och kurser i Säkra lyft, Ställningsbygge och Fallskydd

Varför KP Energy?


Att vara en del av en enorm tillväxtbransch med ett av Sveriges ledande företag inom området är en möjlighet många letar efter. Hos oss får du ta del av en kraftig tillväxtresa i en miljö som karaktäriseras av samarbete - en plats där dina bidrag kommer att värderas och dina idéer uppskattas. Här väntar flera utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor som brinner för utvecklingen lika mycket som du gör. Vi tycker även om att spendera lite kvalitetstid ihop på en och annan AW och kick-off. Redo att forma vårt företags varumärke och framtid? Varmt välkommen till oss!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-10

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (13 dagar kvar)