Servicetekniker till Relevator // Göteborg

Servicetekniker till Relevator // Göteborg

Är automation och logistik något som får ditt hjärta att klappa lite extra? Se hit!

Vi är Relevator, en snabbväxande pionjär i logistikbranschen, och vi söker dig som är redo att forma både vårt företag, din egen roll och expansionsfasen för vår nya produktkategori: transportbanor. Tillsammans med Oddwork söker vi en servicetekniker!


Om din roll
Som bolagets expert inom området transportbanor kommer du få stort inflytande i strategi, planering och utförande när du, tillsammans med oss, bygger upp vår nya avdelning. Din arbetsplats blir en mix av kontoret, lagret och på plats hos våra kunder när du åker ut för att installera och montera. Du ansvarar även för bedömning av banornas skick och planering av leverans, samt agerar rådgivare till sälj och hjälper till att ta fram lösningar. I tätt samarbete med grundarna Mats och Niklas kommer du också vara delaktig i att sätta strukturer och processer för att optimera våra arbetssätt genom att bidra med din produkt-och teknikexpertis. Målet? Att säkerställa effektiva och bra leveranser av maskiner till våra kunder. Om du är redo att axla en bred roll där du får vara både montören som skruvar och projektledaren som planerar, då är detta en roll för dig! Välkommen till en rolig, utmanande och varierande tjänst!

Tre snabba:

Va med i det centrala maskineriet (läs: bolagsbyggandet)
Samarbeta med dina tre nya goa kollegor - Hej från Niklas, Mats och Jacob!
Ta del av en flexibel roll med stor frihet att driva ditt arbetsområde mot nya höjder

Vi söker dig som...
...är en nyfiken och optimistisk person med en passion för teknik. Din tidigare erfarenhet av branschen har gjort dig trygg och van i din roll. Den dagen banorna inte rullar fram som det var tänkt och du stöter på problem, vet du vem du ska ringa. Du har en fallenhet för att knyta kontakter och med din självgående approach, din tekniska förståelse och ditt flexibla mindset tar du dig an nya utmaningar - alltid med samma serviceinriktade och prestigelösa inställning.

Våra önskemål till dig:

Minst 3 års erfarenhet av transportbanor eller lagerautomation

Kunskap inom el/automation och styrsystem

Flytande svenska samt bra kunskaper i engelska

Körkortet bär du alltid med dig i plånkan


Varför Relevator?

En platt organisation med snabbt beslutsfattande och en händelserik resa framför oss - välkommen till Relevator! Med målet att bli det första valet för köpare och säljare av begagnad lagerutrustning i Norden, kommer du att spela en viktig roll i vår expansionsfas. Om flexibla arbetstider, självständigt arbete och utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch lockar dig, då är vi platsen du söker. Författa brevet om dig själv och skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att ses!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-31

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ehk
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (24 dagar kvar)