Sales Executive till Nordic Live Expo // Göteborg

Sales Executive till Nordic Live Expo // Göteborg

Håll i dig - om 128 sekunder kan det vara så att du har helt andra framtidsplaner än innan. Det är ungefär så lång tid det tar att läsa den här annonsen. Vi vet att vi är starkare tillsammans och hos oss finns möjligheten att följa med på en resa mot oförglömliga mässor, konferenser och framtidens event - är du redo? Nordic Live Expo arrangerar smarta mässor och event; mötesplatser där idéer inom IT, digitala lösningar, produktion 4.0 och övriga framtidsområden skapas. Tillsammans med Oddwork vill vi nu utöka vårt team och söker dig med explosionsartad energi till kontoret i Göteborg. Är du vår nya Sales Executive?


Om tjänsten som Sales Executive
Vill du vara med och fortsätta bygget av vårt framtidsbolag inom mässarrangemang som människor kommer prata om? Som Säljare hos oss får du följa med på en startup-resa med stadig finansiell grund och tung kompetens. Vi tror att du kliver in i nya rum med självförtroende och uppkavlade ärmar för att leverera affärer och upplevelser utöver det vanliga. Med stora möjligheter att påverka får du utforma en roll där du jobbar strukturerat mot uppsatta försäljningsmål för helt nya mässkoncept. Du kommer äga hela säljcykeln från prospektering till avslut och uppföljning där du bygger värdefulla relationer, både över telefon och i fysiska möten. Dagligen tar du sikte mot att sälja in monterutrymme, kringtjänster och sponsring med ett sällan skådat driv.

Vi söker dig som...
... vill ta plats! Där nyckeln till din framgång är ditt driv att ge allt och aldrig ge upp. Hos dig är steget från tanke till handling kort, och du sprider gärna din positiva energi som konfetti. Precis som vi tror du även att ett team är starkare tillsammans. Affärsdriven, tävlingsinriktad och orädd är adjektiven som beskriver din personlighet och adderat med kvaliteter såsom utåtriktad, lyhörd och prestigelös har du en imponerande förmåga att bygga relationer. På samma sätt ser vi nu fram emot att bygga vidare vårt bolag tillsammans med dig.

Våra önskemål till dig:
  • Några års erfarenhet av B2B-försäljning.
  • Vana av att arbeta såväl över telefon som i fysiska möten.
  • Positivt mer erfarenhet inom media, sponsring, evenemang eller liknande.

Vad Nordic Live Expo erbjuder dig

Hos oss kommer du arbeta med att skapa mötesplatser som förändrar branscher och driver utveckling. Där nyheter och innovationer visas för första gången! Här finns inga gränser för hur långt du kan gå! Vi bygger ut vårt säljteam och då du kommer tidigt in i bolagets fortsatta tillväxt blir du en vital del av resan framåt. Vi strävar efter en långsiktig kultur som präglas av samarbete, respekt och uppskattning med sociala människor som tillför en energiboost måndag som fredag, likt dig själv! Kanske har du hittat din potentiellt nästa arbetsplats? Välkommen!

Är du nyfiken på att veta mer om Nordic Live Expo? Kika här!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + rörlig ersättning

KONTAKT: Talent Manager Philip Bendroth, philip@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-02-03

Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!