Säljare till Nordic Live Expo // Göteborg

Säljare till Nordic Live Expo // Göteborg

Håll i dig - om 128 sekunder kan det vara så att du har helt andra framtidsplaner än innan. Det är ungefär så lång tid det tar att läsa den här annonsen. Här är chansen för dig som vill följa med på en resa mot oförglömliga mässor, konferenser och framtidens event - är du redo? Nordic Live Expo är ett etablerat bolag som startades av personerna bakom framgångssagan Easyfairs. Bolaget fokuserar på att arrangera smarta mässor och event; mötesplatser inom IT, digitala lösningar och övriga framtidsområden. Tillsammans med Oddwork bygger vi nu vidare teamet och söker Säljare med explosionsartad energi till kontoret i Göteborg.


Om tjänsten som Säljare
Som Säljare hos oss får du följa med på en resa med stadig finansiell grund och tung kompetens. Vi tror att du kliver in i nya rum med självförtroende och uppkavlade ärmar för att leverera affärer och upplevelser utöver det vanliga. Med stora möjligheter att påverka får du utforma en roll där du jobbar strukturerat mot uppsatta försäljningsmål för både nya och befintliga mässor över hela Sverige. Du kommer äga hela säljcykeln från prospektering till avslut och uppföljning där du bygger värdefulla relationer med både nya och befintliga kunder, både över telefon och i fysiska möten. Dagligen tar du sikte mot att sälja in monterutrymme, kringtjänster och sponsring med ett sällan skådat driv. Det kan vara utmanande, men enligt dig och ditt pannben är ju utmaningar till för att bemästras.

Vi söker dig som...
... vill ta plats! Nyckeln till framgång hos dig är nyfikenheten och du sprider din positiva energi som konfetti. Du är en affärsdriven, tävlingsinriktad och orädd person som älskar att prestera och uppnå mål. Att bygga relationer kommer naturligt för dig och det är dina kvaliteter såsom utåtriktad, lyhörd och prestigelös som gör att du drar till dig nya kontakter, varje dag. Med din erfarenhet inom B2B-försäljning vet du helt enkelt vad som krävs för att bli framgångsrik i den här rollen - lyfta lur.

Våra önskemål till dig:
  • Flerårig erfarenhet av B2B-försäljning, gärna med telefonen som verktyg
  • Brinner för att göra affärer
  • Öppen för att lära nytt och utvecklas
Vad Nordic Live Expo erbjuder dig
Här finns inga gränser för hur långt du kan gå! Säljteamet består av fem personer där du kommer in som vår sjätte kollega. Med kunskap och finansiella medel i ryggen blir du en vital del av vår resa framåt. Vi har en härlig kultur med sociala människor som tillför en energiboost måndag som fredag, likt dig själv! Kan du ha funnit ditt potentiella drömjobb? Skicka då in din ansökan idag, så hoppas vi att ditt första telefonsamtal med oss blir snart.

Vill du veta mer om din potentiellt nya arbetsplats? Kika här!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + rörlig ersättning

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddowork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-07-20

Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play
Mer info
Kontaktperson Oddwork Sweden AB
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 juli 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!