Säljare till EcoViking // Göteborg

Säljare till EcoViking // Göteborg

EcoViking är ett svenskt företag med huvudkontor i Göteborg. Sedan starten 2014 har vi utmanat babyindustrin genom att erbjuda säkra och hälsosamma produkter till överkomliga priser. Vi är stolta över att produkterna vi säljer såsom babynest, bärselar och matstolar är helt giftfria och ekologiska. Vi letar alltid efter personer som vill växa tillsammans med oss. I samarbete med Oddwork söker vi nu dig med osedvanligt tjockt pannben och en längtan efter att vara med på en tillväxtresa - är du säljaren för oss?

Som säljare

I den här rollen kommer du ta plats som vår första renodlade säljare och bli en del av ett extremt drivet team på fem personer som lever och andas EcoViking. Ditt huvudmål är att söka efter nya partners över hela världen och öka EcoVikings marknadsandel på befintliga marknader. Med din entusiasm och energiska mindset vet du exakt hur du kan sprida din magi över telefon, Zoom och IRL-möten. Med samma målmedvetenhet driver du hela säljprocessen, från ax till limpa. Att jaga nya affärer och bygga trygga kundrelationer ligger i ditt DNA. Gillar du vanligtvis att resa? Toppen! När det återigen är aktuellt med internationella mässor i exempelvis Peking, Los Angeles eller Berlin är det du som har första tjing.

Vi söker dig som...

... inte nöjer dig med att nå målen. Du vill överträffa dem! Det är just den energin och hungern som gör att du kommer nå långt. Ja vem vet, kanske hela vägen till rollen som försäljningschef - att det här är ett bolag med utvecklingsmöjligheter är en underdrift. Vi tror att du är en modig initiativtagare som är varm i kläderna när det gäller kalla samtal. Vill du bli en del av ett bolag som växer snabbt? Tänkte väl det.

Våra önskemål till dig:
  • Har tidigare jobbat med försäljning
  • B-körkort
  • Engelska och svenska
  • Stort plus: skills inom marknadsföring på sociala medier
Varför EcoViking?

Här får du utforska din egen potential i en kreativ, inspirerande, snabb, spännande och ständigt föränderlig miljö med oändliga möjligheter. En chans att vara med och påverka och ta ägandeskap på en tillväxtresa som precis har börjat. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på vägen till framgång, därför har vi AW ibland och riktigt gott kaffe på kontoret för alla fika-moments. Vill du bli en del av vårt team och göra skillnad för föräldrar världen över? Ta chansen, innan någon annan gör det!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg, Marieholmsgatan 54

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-11-12

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play
Mer info
Kontaktperson Oddwork Sweden AB
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 nov 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!