Säljare till Après // Göteborg

Säljare till Après // Göteborg

Vi är Après, en etablerad uppstickare av tobaksfria och miljövänliga nikotinprodukter inom premiumsegmentet. Tillsammans utvecklar vi unika smaker som fångar känslor och minnen - allt förpackat i en tidlös design. Med produkter som utstrålar innovation, skönhet och kvalitet, strävar vi alltid efter att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder samtidigt som vi bryr oss om vår miljö. Vår marknad fortsätter växa och vi med den. Tillsammans med Oddwork, är vi därför på jakt efter dig som är redo att sprida ordet vidare om våra exklusiva produkter och bygga upp vårt nystartade företag med dina idéer. Är du vår nya kicksökande och tävlingsinriktade säljare?

Som säljare
På Après får du inte bara möjligheten att arbeta med ett populärt och snabbväxande varumärke, du kommer även få utlopp för din passion och ditt driv att påverka ett nystartat företag från grunden. Hos oss väntar en spännande tillväxtresa, både för dig och vårt företag. Med målet att sälja in vårt varumärke hos potentiella kunder runt om i Göteborg, kommer ditt fokus att ligga på fältförsäljning och tobakshandeln - samtidigt som du får chansen att påverka morgondagens utvecklingsmöjligheter för vårt varumärke. Du blir helt enkelt ansiktet utåt för Après och vinnarskallen bakom våra framtida affärer. Resor förekommer i din tjänst, ungefär 8-10 besök per dag runt om i Göteborgsområdet.

Vi söker dig som...
... älskar att möta nya människor och se affärer gå i lås. Du trivs bäst när du kan arbeta självständigt och sätta upp nya mål för dig själv. Att vinna är ju din grej. Utmaningar ser du snarare som möjligheter att lära dig något nytt och med din drivkraft att utvecklas, siktar du alltid mot resultat. Vill du bli en del av vårt nytänkande företag när vi fortsätter utmana marknaden? Skicka in din ansökan idag!

Våra önskemål till dig:
 • Körkort
 • Har du några års erfarenhet inom säljyrket ser vi det som meriterande, men viktigast av allt är ditt driv och din personlighet
 • Det är även meriterande om du kan arabiska eller något annat ytterligare språkVarför Après?Välkommen till din nya utmaning och vårt snabbväxande företag! Hos oss får du möjligheten att vara med och bygga upp vårt varumärke från grunden och påverka med dina egna idéer och tankar. Här väntar flera utvecklingsmöjligheter och chansen att växa tillsammans med oss i takt med vårt expansiva varumärke. Vi tror varken på hierarki eller att räkna timmar, det viktigaste för oss är att du vet vad som krävs för att leverera - vilket du självklart kommer lyckas med tillsammans med oss andra på Après. Är du nyfiken och vill veta mer? Då hoppas vi att vi snart ses på en kaffe!START: Enligt överenskommelsePLATS: GöteborgOMFATTNING: HeltidLÖN: Fast lön + provisionKONTAKT: Senior Talent Manager Moa Svensson, moa.svensson@oddwork.se(för frågor om tjänsten, ej ansökningar)SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-06-05Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår.
   Mer info
   Kontaktperson Oddwork Sweden AB
   Telefon 031892835
   Område Göteborgs stad
   Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (12 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.