Säljare med svårsläckt driv till Cold Cut Systems // Gbg and beyond

Säljare med svårsläckt driv till Cold Cut Systems // Gbg and beyond

Året var 1989 när sjökaptenen Lars G Larsson, idag mer känd som Mr. Cobra, bytte havet mot metallbranschen och investerade i ett metallbearbetningsföretag som utvecklade kallskärningsverktyg, så kallad cold cut. Redan i ett tidigt skede förstod Lars att metoden för kallskärning även kunde användas till brandsläckning och några år senare såg vår skärsläckare dagens ljus och fick namnet Coldcut cobra. Sedan 1997 har vi bidragit till säkrare brandbekämpning genom att leverera vår världsledande skärsläckare till räddningstjänster, flygplatser och industrier över hela världen. Marknaden för vår produkt fortsätter växa. Tillsammans med Oddwork söker vi därför två rådgivande säljare som är redo att sprida vidare ryktet om vår innovativa och livsviktiga produkt!


Din roll och en glimt av din framtida vardag
Att titulera sig som säljare hos oss på Cold Cut Systems innebär att axla rollen som förändringsmakare. Dina kunder: räddningstjänsten. Din uppgift: att dema och instruera hur våra produkter och metoder fungerar i praktiken. Ditt mål: att bygga långsiktiga relationer, vårda befintliga och skapa intresse för våra tjänster. Förutom att ansvara för implementeringen och våra kundrelationer, kommer du även att sköta en del administrativt arbete så som att lägga ordrar, skicka fakturor och se till att supportavdelningen mottar serviceärenden. Christofer, som är försäljningsansvarig över Norden, kommer finnas för stöttning i ditt dagliga arbete. Dessutom väntar en gedigen utbildning i vår produkt och våra metoder så att du ska känna dig redo att ge dig ut på vägarna och få ut vår skärsläckare på marknaden. Resor runt om i Sverige och Norge förekommer i din tjänst.

Vad vi söker hos dig:

En pedagogisk förmåga och en fallenhet för att knyta kontakter

Två öron och en mun - du är duktig på att snacka, men ännu bättre på att lyssna

Ett svårsläckt driv och engagemang som får dig att våga testa nya saker

Prestigelöshet och flexibilitet! Du kavlar gärna upp armarna och hugger tag i grejer. Behöver ett däck bytas på demo-bilen? Inga problem för dig.

En liten administrativ ådra

Körkort, meriterande med ett C-körkort

En engelska lika flytande som din svenska, meriterande om du även kan norska eller danska!

Erfarenhet av räddningstjänsten? Då ger vi dig ett extra plus i kanten!Vad du finner hos oss:


Ett härligt gäng i en platt organisation med möjligheter att utvecklas och växa i din roll
En och annan padelturnering
Kick-offs och årliga happenings
Möjligheten att bidra till en tryggare, säkrare och mer miljövänlig arbetsplats för brandmän
En flexibel och remote roll med hela Sverige och Norge som arbetsplats


START
: Enligt överenskommelse

PLATS: Flexibelt

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Félicia Rosensporre, felicia.rosensporre@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-19

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Oddwork Sweden AB
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.