Säljare/Inbound Marketing till Decerno // Stockholm/Göteborg

Säljare/Inbound Marketing till Decerno // Stockholm/Göteborg

Välkommen till Decerno - specialisterna på skräddarsydda digitala lösningar! Vi grundades 1984 och många av våra kunder har följt med oss ända sedan starten av vår resa. Det ser vi som det bästa betyg vi kan få. Från idé till genomförande ansvarar vi för affärskritiska IT-system och lösningar som skapar nya möjligheter, förenklar livet för människor och stärker våra kunders konkurrenskraft. Med en teknisk nyfikenhet och djup kunskap tacklar vi komplexa digitaliseringsutmaningar och driver våra kunders digitala utveckling framåt. Vi gör det komplexa enkelt, helt enkelt. Idag är vi en del av Addnode Group och våra 120 medarbetare finns på plats i Kista, Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö och Sevilla i Spanien. Dessutom har vi även ett virtuellt kontor med anställda över hela landet. Tillsammans med Oddwork söker vi nu dig som drivs av att skapa skillnad och nya affärsmöjligheter. Är du vår nya Säljare?

Som säljare/Inbound Marketing
Hos oss får du möjligheten att axla en helt ny säljroll och på sikt hjälpa till att bygga upp och skapa strukturer för vår framtida inbound marketingfunktion. Med andra ord kommer du att spendera dina dagar med försäljning, mötesbokning och marknadsföring där du agerar första kontakt för våra potentiella kunder. Ditt primära fokus blir att bearbeta och följa upp kontakter i vårt CRM-system, men du kommer även att arbeta tätt med vårt marknadsteam för att utvärdera olika kampanjer för att generera leads. Dessutom kommer du att spana efter nya utvecklingsmöjligheter och idéer på förbättringar för vår nya funktion.

Vi söker dig som...
... har lätt för att prata med människor, men ännu lättare för att lyssna. Tack vare din tidigare erfarenhet av säljyrket, har du portföljen fylld av experttricks på hur du kontaktar nya potentiella kunder och skapar långvariga relationer - samtidigt som du utvecklar och vårdar befintliga. Vi tror att du är en lyhörd person som trivs allra bäst när du får möjligheten att driva ditt arbete självständigt, även om du uppskattar att samarbeta med dina kollegor för att nå resultat. Sist men inte minst ger vi dig ett extra plus i kanten för din tekniska nyfikenhet!

Våra önskemål till dig:
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Några års erfarenhet av IT-konsultbranschen
  • Du har tidigare arbetat inom säljyrket, rör dig tryggt och vant i rollen som mötesbokare och har erfarenhet av att sälja SAAS tjänster
  • Du har koll på CRM-system och har tidigare erfarenhet av att arbeta i webbverktyg, som till exempel Creditsafe
Varför Decerno?
Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som drivs av att göra skillnad och ständigt arbetar för att skapa nya affärsmöjligheter. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs, därför värdesätter vi en positiv kultur med högt i tak och låga trösklar där du har rum att växa. Förutom 80 timmar i kompetensutveckling per år, vänta årliga konferenser på intressanta platser runt om i världen, frukostonsdagar, fikafredagar och roliga företagsaktiviteter när du blir en av oss.

Med användaren i fokus, nyfikenhet och djup teknisk kunskap tar vi ansvar för våra kunders digitala utveckling. Vill du hänga med på resan? Skicka in din ansökan idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm eller Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-30

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.