Redovisningsekonom till Opalen FastighetsFörvaltning AB // Göteborg

Redovisningsekonom till Opalen FastighetsFörvaltning AB // Göteborg

Välkommen till Opalen - det väletablerade bolaget inom fastighetsförvaltning som verkat inom Göteborgsområdet sedan 1983. Under våra verksamma år har vi byggt upp ett brett kontaktnät och skaffat oss stor erfarenhet av fastighetsförvaltning, vilket har lagt grunden för vårt effektiva och kostnadsmedvetna arbete. Med vårt helhetstänk och våra helhetslösningar för fastighetsägare, skapar vi värde för våra kunder - som såklart är i fokus i allt vi gör. Våra tjänster består av teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheter och vi består av ett kompetent team på 22 medarbetare. Vi fortsätter att växa i vår trygga takt och söker därför, tillsammans med Oddwork, en problemlösande och effektiv Redovisningsekonom som vill kliva in på vårt centrala kontor på Avenyn och bli en del av oss!

Som Redovisningsekonom
Som Redovisningsekonom på Opalen, får du möjligheten att applicera din ekonomiska kunskap och din erfarenhet inom redovisning mot fastigheter, i nära samarbete med dina blivande kollegor. Hos oss kommer du att ansvara för dagliga uppgifter så som löpande bokföring, momshantering, bokslutsarbete och årsredovisningar för våra kunder. Här väntar flexibla och generösa arbetstider för en kvalificerad Redovisningsekonom som vill få utlopp för sin kompetens hos oss!

Vi söker dig som...
...trivs lika bra med att arbeta självständigt som nära dina kollegor. Kanske har du tidigare arbetat på annat fastighetsbolag, redovisningsbyrå eller som revisorsassistent och längtar nu efter en ny utmaning inom redovisning? Med din erfarenhet inom ekonomi, är du självsäker i din roll och vet vad som behöver göras för att leverera enligt tidsplan och nå uppsatta mål. Har du tidigare även arbetat med koncernredovisning är det mycket meriterande! Du är en social, samarbetssam och prestigelös person som utan tvekan hoppar in och hjälper till där det behövs - även om uppgiften kanske inte från början låg på ditt bord. Därtill är du lika delar problemlösande som lyhörd och bidrar gärna med nya idéer och tankar på hur vi kan utveckla vårt bolag.

Våra önskemål till dig:
  • Du har tidigare arbetat med redovisning mot fastigheter, gärna koncernredovisning
  • Du har en utbildning inom ekonomi
  • Svenska
Varför Opalen fastighetsförvaltning?
Välkommen till en platt organisation och ett bolag med högt i tak. Vi är en plats där man trivs att jobba och bryr sig om varandra. På vårt trevliga kontor på Avenyn möts du av engagerande kollegor och utmanande arbetsuppgifter. Därtill bjuds det såklart även på en och annan AW, flextid och friskvårdsbidrag om du blir en av oss. Du kan också se fram emot gemensamma resor, julbord och sociala aktiviteter tillsammans med dina blivande kollegor hos oss på Opalen. Är du den problemlösande och självgående Redovisningsekonomen vi letar efter? Skicka in din ansökan direkt. Vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Natali Racho, natali.racho@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-21

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
Mer info
Kontaktperson Natali Racho
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.