Projektledare / Service Manager till Pagero // Göteborg

Projektledare / Service Manager till Pagero // Göteborg

Vi på Pagero tycker att det ska vara enkelt att göra affärer. Just därför erbjuder vi ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för att automatisera och digitalisera finansiella processer. Vårt öppna nätverk, i kombination med ett stort utbud av appar, hjälper företag att effektivisera sina köp- och säljprocesser - och samtidigt dra nytta av korrekta och tillförlitliga data. I takt med vår snabba och framgångsrika expandering söker vi nu, tillsammans med Oddwork, en projektledare / service manager till vår entreprenörsdrivna miljö. Är du en projektledare med ett stort tekniskt intresse som brinner för att effektivisera verksamheter genom digitala lösningar? Då kan vi vara platsen du söker!

Om rollen
Som projektledare hos oss på Pagero kommer du att bli en viktig del i vårt Delivery Team. Du kommer att leda olika typer av projekt i samarbete med våra kunder med fokus på att föreslå lösningar som ger bästa värde i vår molnbaserade plattform Pagero Online. Du kommer att vara den sammanhållande länken i projektet mellan kunden och Pageros projektteam samt övriga avdelningar på Pagero. Som Service Manager är du också ansvarig för att säkerställa en långsiktig plan tillsammans med kunden för att möjliggöra global utrullning utökande av Pagero Services. Du är kundens naturliga partner som förstår dess affär och process och rådgör för bästa lösning i vår plattform. Om du vill kontinuerligt förbättra oss och vara en del utav en global organisation, är det här rätt roll för dig!

Vi söker dig som...
...kan se helheter och samtidigt kan dyka ner i detaljerna. Du är en driven, värdeskapande och självgående person med en fallenhet för kommunikation - oavsett om det handlar om att prata verksamhet ur ett processperspektiv eller att hålla i gång en diskussion med en teknisk expert. Med din tekniska förståelse i kombination med din prestigelöshet, jobbar du gärna operativt och rör dig trygg och vant i rollen som projektledare. Du är en person som har lätt att nå ut, få igenom ditt budskap och skapar kontakter med andra. Du trivs allra bäst i en varierande, flexibel och entreprenörsdriven miljö där du har möjlighet att påverka.

Våra önskemål till dig
  • Relevant utbildning inom systemvetenskap, gärna i kombination med ekonomi eller motsvarande erfarenhet.
  • Flera års erfarenhet av projektledning och koordinering av IT-projekt eller integrationsprojekt.
  • Erfarenhet av agila processer och arbetsmetoder.
  • Svenska och engelska är krav och spanska extra meriterande.

Varför
Pagero?
Vår styrka är våra medarbetare. Vi månar om, och vill hjälpa dig, att uppnå din fulla potential. Vi anser också att teknik är grundläggande för hållbarhet. Det är just därför vi vill hjälpa företag att bli 100% digitala och bidra till resurseffektivitet och transparens.

I vårt globala och snabbväxande företag väntar ett härligt gäng med massor av erfarenhet som längtar efter att förstärka teamet med ytterligare en stjärna som du! Vi ser fram emot din ansökan och framför allt att få träffa dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-31

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Linge
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.