Produktionstekniker till Matthews Marking Systems // Göteborg

Produktionstekniker till Matthews Marking Systems // Göteborg

Vill du jobba på ett internationellt bolag? Vi på Matthews Marking Systems är en del av det globala företaget Matthews International som har lång erfarenhet av produktmärkning. Vårt uppdrag är att installera märkningsutrustning i alla tänkbara produktionsflöden. Med ett konceptuellt tänk sköter vi utveckling, produktion, service och försäljning under ett och samma tak. Vi jobbar mot olika typer av branscher, och märker allt ifrån huvudvärkstabletter, komponenter till bilar och gamla hederliga äggkartonger. Nu är vi på en tillväxtresa och söker, tillsammans med Oddwork, efter en modig och samarbetsvillig produktionstekniker. Är det du?

Som produktionstekniker

Hos oss kommer du få vara med och utveckla framtidens märkningsprodukter med fokus på produktkvalitet och funktion. Rollen innefattar att ansvara och driva det produktionstekniska området enligt LEAN-principer samt sköta allt som rör produktionsprocesser - ta fram, underhålla och dokumentera. Dagligen kommer du att hantera produktionskvalitetssäkring samt driva orsaksanalyser till eventuella produktionsproblem. När vi inför nya produkter är det du som lär upp personalen. Tillsammans med R&D teamet jobbar du för att stödja NPI, bekräfta tillverkningsbarhet, skapa kvalitetsstandarder och specifikationer och processkontroll. I rollen kommer du ha stor nytta av din välutvecklade förmåga till logisk felsökning av tekniska problem inom mekanik.

Vi söker dig som...

är driven och har tidigare erfarenhet av produktionstekniskt arbete. För dig är ett fungerade samarbete A och O, och du uppfattas som en kommunikativ kollega. Du arbetar strukturerat och har en förmåga att kunna definiera problem, samla och presentera data och dra hållbara slutsatser. Efter några år i branschen har du utvecklat ett bra självförtroende, och ett välvässat ordförråd på både engelska och svenska.

Våra önskemål till dig:
  • Du har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom produktionsteknik och kvalitet
  • Minst 5 års erfarenhet av produktionstekniskt eller kvalitetstekniskt arbete
  • Engelska & svenska
  • Du har god datorvana och goda kunskaper inom Officepaketet samt har erfarenhet av produktionsteknisk dokumentation i affärssystem
Varför Matthews Marking Systems?
Här välkomnas du in i en internationell och trivsam miljö där vi ständigt jobbar med vår interna kultur. Det är genom att involvera alla medarbetare, som vi gör kulturen än starkare. För rätt person finns det stora möjligheter till utveckling inom bolaget. Vi ser fram emot att välkomna dig - sök redan idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg/Mölndal

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Natali Racho, natali.racho@oddwork.se
(för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-06-28

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Kontaktperson Natali Racho
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.