Orderadministratör till Armatec // Göteborg

Orderadministratör till Armatec // Göteborg

Tycker du det är kul med utmaningar? Och i synnerhet tekniska sådana?
Vi är Armatec - ett nordiskt bolag i ständig utveckling som ingår i Ernströmgruppen. Tillsammans med våra medarbetare från norr till söder bidrar vi till ett hållbart samhälle genom att lösa tekniska utmaningar inom vatten, värme, kyla och process - från produktval till installation och underhåll. Just nu är vi på jakt efter en problemlösande doer till vårt huvudkontor i Gbg. Är du vår nya orderadministratör?


Om din roll:
Vi på Armatec har en filosofi. Medarbetare som trivs med sin roll och vardag är också engagerade och drivna medarbetare som vill stanna kvar. Därför vill vi att alla som jobbar hos oss ska hitta rätt uppgifter och utmaningar beroende på var de är i karriären och privat. Vi vill helt enkelt ge dig chansen hela yrkeslivet, inte bara en del av det. Så - om du finner nedan uppgifter både spännande och engagerande, ja, då tror vi att vi kan vara en riktigt bra match!

Agera kontaktperson för kunder och leverantörer på mail och telefon
Samarbeta med sälj-och lageravdelningen gällande order och leverans
Leveransbevaka ordrar och se till att allt flyter på som det ska
Registrera försäljningsorder och hantera avvikelser

Om dig:
Våra medarbetare är ju vår allra viktigaste tillgång - så tillbaka till dig! För att du ska passa in lika bra och smidigt som vår orderhantering rullar på, tror vi att du är:

Ansvarstagande. Med en stark doer-mentalitet tar du dig an dina uppgifter effektivt och snabbt - och skapar nya när du bockat av din lista.

Noggrann. Du har en fallenhet för struktur och gillar ordning och reda.

Ödmjuk. Att lära sig nya saker är din drivkraft och du delar gärna med dig av, och tar del av ny kunskap.

Nyfiken. Du älskar att lösa kluriga pussel och kastar dig gärna in i nya utmaningar.

Erfaren. Du har några års erfarenhet av liknande roll och bransch.

Teknikintresserad. Du har en förkärlek för digitala lösningar och tekniska utmaningar.

Kommunikativ. Du är en social person med en fallenhet för kommunikation, både på svenska och engelska.

Om oss:
Med engagemang, arbetsglädje och kunskap arbetar vi på Armatec dagligen med att hitta de bästa tekniska lösningarna för våra kunder. Även om vi alla har oerhört varierande uppgifter finns det några gemensamma nämnare. Vi sätter alltid kunden och försäljningen i fokus, vi tror på öppen och rak kommunikation och vi brinner för teknik - en passion som går som en röd tråd genom hela bolaget. Likaså vårt miljötänk kring material, resor, leverantörer och vårt kontor. Vill du bli en del av vårt gäng som tillsammans skapar affärer för framtida generationer och firar våra framgångar längs vägen? Skicka in din ansökan idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-14

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (7 dagar kvar)