Nordic Digital Marketing Acquisition Manager till Witre och Ikaros Cleantech // Göteborg

Nordic Digital Marketing Acquisition Manager till Witre och Ikaros Cleantech // Göteborg

Välkommen till Witre och Ikaros Cleantech - Nordens största varuhus inom spillskydd, arbetsplatsutrustning och inredning till kontor, lager, hotell och industri. Vi har t.o.m. miljösmarta produkter för kemikaliehantering och säkerhet på arbetet. Som en del av familjekoncernen Manutan International är vi en av Europas största e-handlare. Tillsammans jobbar vi för att göra arbetsplatser både säkrare, trevligare och effektivare genom att leverera marknadens bredaste sortiment med fler än 260 000 produkter, e-handelslösningar, en stor kompetens inom e-handel och ett unikt sätt att arbeta med kundnöjdhet - kolla gärna vad våra kunder säger om oss på Trustpilot. Med huvudkontor nära Paris och nordiskt huvudkontor i Göteborg samt säljorganisation i samtliga nordiska länder, sträcker vi oss över hela Norden. Vi fortsätter växa och söker nu, tillsammans med Oddwork, efter dig som är redo att axla en nyckelroll i vår digitala förändringsresa! Är du vår nya Nordic Digital Marketing Acquisition Manager?

Som Nordic Digital Marketing Acquisition Manager...
... blir du en nyckelperson i vår Digitala Marketing Transformation av Ikaros Cleantech och en del i Manutan Groups Digital Transformation inom eCommerce. Här kommer du att ansvara för marknadsföringsstrategin och nykundsbearbetningen i alla våra digitala kanaler via SEO, PPC, Digital displayannonsering och Social Media. Med målet att driva webshop försäljning, konvertera leads och leverera bästa möjliga kundupplevelse, hanterar du marknadsföringen i hela kundresan från top funnel till low funnel. Med andra ord kommer du att ansvara för vår Ikaros Cleantech media- och webomsättningsbudget, optimera kampanjer och driva A/B-testningsstrategier för alla våra digitala kanaler. I nära samarbete med våra digitala byråer, våra team inom försäljning, kundservice och marknad, ser du även till att våra digitala kanaler är uppdaterade med rätt och relevant information för att nå våra uppsatta KPI:er och mål. Därtill analyserar du data för att identifiera utvecklingsmöjligheter och säkerställa förbättringar. I början blir Ikaros Cleantech ditt primära huvudansvar och succesivt kommer du även att stötta Witre. Det innebär att Sverige och Finland blir din främsta marknad och på sikt även Danmark och Norge. Hos oss är det högt i tak och vår internationella och hjälpsamma organisation lyssnar gärna på dina idéer om hur vi kan utveckla våra strategier och processer för att ta oss till nya höjder.

Vi söker dig som...
...är självgående, drivande och strukturerad. Du är helt enkelt en resultatorienterad analytiker med en stark passion för digital tillgänglighet - att sätta upp och möta mål är din drivkraft. Med din nyfikna och lösningsorienterade approach trivs du bäst när du får hantera flera kontaktytor samtidigt och variera mellan olika arbetsuppgifter. Är du för förändring och trygg med att bidra med dina egna idéer och tankar? Då tror vi att vi kan vara helt rätt för varandra!

Våra önskemål till dig:
  • 3 + års arbetslivserfarenhet som SEM Manager/ Specialist
  • Några års erfarenhet inom produktsmarknadsföring och budget samt SEM och försäljningsteknik online
  • Goda kunskaper inom Google Ads, Google Tag Manager, Google Analytics och Excel samt erfarenhet av sociala medieplattformar som Facebook och LinkedIn
  • Du är en fast learner och har en fallenhet för att sätta dig in i nya verktyg som CMS, Google Data Studio, Target2Sell, Get Site Control etc
  • Flytande i engelska, både i tal och i skrift och minst ett nordiskt språk. Har du även språkkunskaper i ytterligare nordiska språk är det ett extra plus i kanten!
  • Meriterande om du har erfarenhet av detaljhandeln och eCommerse (B2B eller B2C)
Varför Witre och Ikaros Cleantech?
Vi må vara en av Europas största e-handel, men med det sagt har vi inte tappat bort den gemytliga och familjära känslan på vägen. Vi tror nämligen varken på byråkrati eller hierarki. I en fartfylld, flexibel och internationell miljö med globala som lokala utvecklingsmöjligheter, väntar vårt härliga och engagerade team på dig som vill hänga med på vår resa. (torsdagsfrukostar, gemensamma aktiviteter, kick-offs, sommarfest och en och annan AW väntar såklart också.)

Är du redo? Klart du är redo. Öppna upp en ny flik och skicka in din ansökan idag - vi ser fram emot att välkomna dig till vårt kontor i Mölndal!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-15

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Jesper Steenberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.