Nordic Copywriter Social Media and Web till Witre och Ikaros Cleantech // Göteborg

Nordic Copywriter Social Media and Web till Witre och Ikaros Cleantech // Göteborg

Välkommen till Witre och Ikaros Cleantech - Nordens största varuhus inom spillskydd, arbetsplatsutrustning och inredning till kontor, lager, hotell och industri. Vi har t.o.m. miljösmarta produkter för kemikaliehantering och säkerhet på arbetet. Som en del av familjekoncernen Manutan International är vi en av Europas största e-handlare. Tillsammans jobbar vi för att göra arbetsplatser både säkrare, trevligare och effektivare genom att leverera marknadens bredaste sortiment med fler än 260 000 produkter, e-handelslösningar, en stor kompetens inom e-handel och ett unikt sätt att arbeta med kundnöjdhet - kolla gärna vad våra kunder säger om oss på Trustpilot. Med huvudkontor nära Paris och nordiskt huvudkontor i Göteborg samt säljorganisation i samtliga nordiska länder, sträcker vi oss över hela Norden. Vi fortsätter växa och söker nu, tillsammans med Oddwork, efter dig som är redo att axla en nyckelroll i vår digitala förändringsresa Är du vår nya Nordic Copywriter Social Media and Web?

Som Nordic Copywriter Social Media and Web...
... kommer du att skapa, publicera och optimera content för våra sociala kanaler, webbsidor, bloggar och nyhetsbrev. Målet? Att förbättra och utveckla vår digitala kommunikation och kundupplevelse. Med andra ord kommer du se till att innehållet följer vårt visuella uttryck och tonalitet samtidigt som du förvandlar kundbeteenden till innehåll som driver engagemang - alltid med fokus på hög kvalitet, struktur och målgrupp såklart. I början blir Ikaros Cleantech ditt primära huvudansvar och succesivt kommer du även att stötta Witre. Det innebär att Sverige och Finland blir dina främsta marknader och på sikt även Danmark och Norge. I tätt samarbete med vårt e-Commerce team och marknadsavdelningen kommer du även att hjälpa till i skapandet av innehållsplaner samt övrig copy och kommunikation kring marknadsföringsaktiviteter inklusive kund-och leverantörsevent och nya produktreleaser. Därtill analyserar och rapporterar du data samt sätter upp processer för att driva vår marknadsföring framåt och i riktning mot våra uppsatta KPI:er. Som Nordic Copy Social Media and Web, blir du en nyckelperson i vår Digitala Marketing Transformation av Ikaros Cleantech och en del i Manutan Groups Digital Transformation inom eCommerce.

Vi söker dig som...
... vill jobba i en givande och internationell miljö där du får möjligheten att bidra med dina idéer och din kompetens! Social Media och SEO är din hemmaplan och du har en stark passion för digital kommunikation. Med din tidigare erfarenhet av produktmarknadsföring, vet du hur du skapar säljande content för relevanta kanaler som möter kundens behov och förväntan. Till sist är du en nyfiken och lösningsorienterad person som tycker om att arbeta över gränserna.

Våra önskemål till dig:
 • Relevant utbildning inom marknadsföring, digital kommunikation eller liknande
 • Du har tidigare arbetat med att utveckla content för webb och digitala kanaler och har erfarenhet inom SEO-optimering, sociala medier, betald marknadsföring och digitala plattformar
 • Du är van vid att använda verktyg som Google Analytics för att producera relevant content
 • Flytande i engelska, både i tal och i skrift och minst ett nordiskt språk. Har du även språkkunskaper i ytterligare nordiska språk (svenska, norska, danska eller finska) är det ett extra plus i kanten!
 • Meriterande om du har erfarenhet av detaljhandeln och CMS
  Varför Witre och Ikaros Cleantech?
  Vi må vara en av Europas största e-handel, men med det sagt har vi inte tappat bort den gemytliga och familjära känslan på vägen. Vi tror nämligen varken på byråkrati eller hierarki. I en fartfylld, flexibel och internationell miljö med globala som lokala utvecklingsmöjligheter, väntar vårt härliga och engagerade team på dig som vill hänga med på vår resa. (torsdagsfrukostar, gemensamma aktiviteter, kick-offs, sommarfest och en och annan AW väntar såklart också.)

  Är du redo? Klart du är redo. Öppna upp en ny flik och skicka in din ansökan idag - vi ser fram emot att välkomna dig till vårt kontor i Mölndal!

  START: Enligt överenskommelse

  PLATS: Göteborg

  OMFATTNING: Heltid

  LÖN: Fast lön

  KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

  SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-01

  Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

  Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
  Mer info
  Kontaktperson Jesper Steenberg
  Telefon 031892835
  Område Göteborgs stad
  Yrkesroll Marknadsföring, Copywriter
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (42 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.