Marknadsansvarig till Pagero // Göteborg

Marknadsansvarig till Pagero // Göteborg

Det ska vara enkelt att göra affärer! Vi på Pagero erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över - för att automatisera säker kommunikation av affärsdokument. Vårt öppna nätverk - i kombination med ett stort utbud av appar - hjälper företag att effektivisera sina köp- och säljprocesser, samt dra nytta av korrekta och tillförlitliga data. Vi är ett team med massor av erfarenhet som längtar efter att förstärka med ytterligare en stjärna. Tillsammans med Oddwork letar vi efter dig som alltid går från ord till handling. Är du vår Marknadsansvarige kollega som vill se resultat?

Som Marknadsansvarig
En mångfacetterad roll kräver en nytänkande person! Hos oss kommer du in med ett driv som inspirerar och en ambition som visar vägen framåt. Vi är idag 25 personer på marknad där hälften jobbar från huvudkontoret i Göteborg och resten på kontor runt om i världen. De flesta på Göteborgskontoret ingår i det globala marknadsteamet, men du å andra sidan kommer jobba mot region Skandinavien - sätta upp en marknadsplan och producera både innehåll och utföra aktiviteter utifrån den. Även om du kommer jobba självständigt finns det hjälp att få av det centrala teamet i form av råd och stöd när det behövs. Du kommer också träffa de andra regionansvariga för att dela med er av lärdomar och inspiration. Vi tror att du har en bred erfarenhet inom marknadsföring och gillar att producera både text och arbeta utifrån din uppsatta marknadsplan. Vi har ett fokus på både den privata och den offentliga sektorn i Norden. Ditt ansvarsområde ger dig möjlighet att både lägga långsiktiga marknadsplaner i linje med vår försäljningsstrategi, såväl som att utföra dessa planer. Detta innebär allt ifrån contentskapande till planering och utförande av fysiska och digitala events. Detta gör du genom att samarbeta tillsammans med de kommersiellt ansvariga i regionen och försäljningsteamet. Ditt mål är helt enkelt att generera resultat, men med ditt driv är det bara en självklarhet att ha en morot att jobba mot.

Vi söker dig som...
...är självgående. Du är trygg i din kunskap och frågar inte för frågandets skull, istället jobbar du på så långt du kan. Med ett kundfokuserat och strategiskt mindset tänker du alltid på bolaget först - höjer blicken lite högre för att se hur vi ska nå längre än vart vi var igår. Du är van att jobba inom B2B och tech vilket passar bra hos oss då vi erbjuder en väldigt teknisk produkt. Kort och gott är du den målmedvetna personen, samtidigt som du vill vara en del av en härlig atmosfär där alla bryr sig om varandra.

Våra önskemål till dig:
  • 5+ års erfarenhet av B2B marketing
  • Haft hand om budget och planering samt tagit fram marknadsplaner sedan tidigare
  • Svenskan flyter på naturligt i dina texter
Meriterande:
  • Erfarenhet av PR och kommunikation
  • Fokus på digital marknadsföring
  • Jobbat nära en säljorganisation sedan tidigare
Varför Pagero?
Vår styrka är våra medarbetare - vi månar om och vill hjälpa dig att uppnå din fulla potential. Vi anser också att teknik är grundläggande för hållbarhet. Det är just därför vi vill hjälpa företag att bli 100% digitala och bidra till resurseffektivitet och transparens. Med glada och drivna kollegor runt omkring dig och möjligheten att få jobba hemifrån, vill vi välkomna dig till Västra Hamngatan 1! vi ser fram emot din ansökan och framförallt att få träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-09

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Linge
Telefon 0733-977711
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.