Managementkonsult till CoreChange // Göteborg

Managementkonsult till CoreChange // Göteborg

Funderat över vad som krävs för att initiera förändring? För oss på CoreChange, med digitala affärer i fokus, är svaret givet: vilja. I en ständigt föränderlig värld där nya affärsmodeller, tjänster och lösningar lanseras dagligen, ändras också förutsättningarna. Genom att förbättra kundupplevelser, förstå de bakomliggande processerna, utnyttja tekniken och hitta passande produkter och tjänster skapar vi framgång. Tempot är högt; endast de mest förändringsbenägna hänger med. På CoreChange älskar vi e-handelsaffären och vi lever för förändring och driver vår innovativa agenda hårt för att kontinuerligt förbättra oss själva och våra kunders lösningar. Vi vill skapa betydelse och har samlat över 100 likasinnade i en familjär miljö där innebörden av vilja, förtroende, enkelhet och kul är självaste navet. Vi är det pigga, snabbväxande konsultbolaget som vet att glada och inspirerade specialister är lika med en förbättrad kundupplevelse och ökat affärsvärde. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter dig - en magiker och Managementkonsult som sprider magi (läs: förändring) för vår morgondag och drömmer om att skratta högt på jobbet. Och du drivs av samma devis som oss: Change is good.

Som Managementkonsult
Som konsult på CoreChange är du kittet mellan struktur och kreativ förändring. I din orangea CoreChange-påse ligger ett block med ordet "förändringsledning" på framsidan. På insidan - nedkladdade idéer inför dagens möte; idéer med förändring och kundupplevelse i fokus, som utmanar till nytänk. Ajour med vad som händer i den föränderliga omvärlden reviderar du kundens befintliga affärsmodell, produkt eller tjänstestrategi inom bland annat områdena detaljhandel, fordon, industri och hälso- och sjukvård. Du kanske hjälper dem att vässa sina kundupplevelser, möta den digitala transformationen, automatisera processer eller agilt förhålla sig till kundresan. Och genom facilitering och coachning leder du dem till bättre prestationer, så att kunden också kan möta morgondagens kundbehov. Precis som vi, är du bergis på att de bästa möjligheterna skapas när en rak och enkel kommunikation eftersträvas. Med mottot "fråga-pröva-våga" bjuder du friskt på dig själv, dina insikter och trolleritrick (läs: verktyg).

Vi söker dig vars...
... sinne är som en fungerande fallskärm: alltid öppet. Till skillnad från de strandade valarna som aldrig lämnar hemmavattnet är du nyfiken på livet och på ständig jakt efter nya utmaningar. Och du navigerar mer än gärna din omgivning i samma riktning. Du är den agila och inlyssnande extroverten som sitter längst fram på Olof Röhlanders föreläsningar, och trollar fram nya recept på lasagnen, varje gång.

Våra önskemål till dig:
  • Du har åtminstone 3 års erfarenhet som konsult
  • Du har arbetat affärsorienterat och är trygg i din kunddialog
  • Erfarenhet av att sprida magi inom digitala affärer tidigare? Sim sala bim!
  • Har du ett korttrick i rockärmen som stavas Litium? Inget krav men det gör oss extra nyfikna!
Varför CoreChange?
Innanför CoreChange-väggarna mitt på Avenyn möts du (normalt) av en go hemma-hos-känsla. I den sköna gråa soffan sitter vi, ett gäng kulturkonsumenter, scrum masters, hockeyfanatiker, auktionsfyndare och telematiker, och äter ostbågar medan idéer, yogaposer och glädje delas hej vilt. Vill du driva ett eget projekt? Kanske starta en musikgrupp eller utveckla en app? Skriv in din idé i vår engagemangskalender och gör idén till verklighet under arbetstid Som du ser så är vi helt enkelt inte som alla andra. Men det är ju inte du heller. Drivna av nyfikenhet och att ständigt utvecklas väntar vi nu på att äntligen få välkomna dig! Med mentorskapsprogram, kunskapsmöten, årliga skidresor och en levande kultur där nyskapande idéer just nu uppmuntras med high elbows eller digitala applåder, finns alla förutsättningar för att din entreprenörsådra ska få pulsera i takt med dina drömmar.

Vill du skapa dig en känsla av hur det är att jobba hos oss på CoreChange? Se vår film här

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Kungsportsavenyn 29, Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön och rörlig lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-03-19

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Johanna och CoreChange ser fram emot att höra från dig.

Vi på Oddworkär övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Kontaktperson Oddwork Sweden AB
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!