Key Account Manager till Pagero // Göteborg

Key Account Manager till Pagero // Göteborg

Det ska vara enkelt att göra affärer! Vi på Pagero erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över - för att automatisera säker kommunikation av affärsdokument. Vårt öppna nätverk - i kombination med ett stort utbud av appar - hjälper företag att effektivisera sina köp- och säljprocesser, samt dra nytta av korrekta och tillförlitliga data. Vi är ett team med massor av erfarenhet som längtar efter att förstärka med ytterligare en stjärna. Tillsammans med Oddwork letar vi efter dig som älskar mötet med människor. Är du vår Key Account Manager som gillar att ta ansvar?

Som Key Account Manager
En mångfacetterad roll kräver en nytänkande person! Som vår Key Account Manager kommer du in med ett driv som inspirerar och en ambition som visar vägen framåt. Du kommer att arbeta mot privata bolag och den offentliga sektorn. Inom den offentliga sektorn är det mycket upphandlingar och där din administrativa förmåga sätts på prov. Men du tycker ju att det är intressant att läsa på och kanske har du erfarenhet av att ha jobbat mot offentlig sektor sedan innan? Eftersom vi säljer en komplex produkt, kommer du första tiden att få sätta dig in och lära dig om våra kringtjänster. Då många team jobbar med varandra, är din primära uppgift att bearbeta kunddialogen och krattar mattan för vår leveransavdelning.

Tålmodighet är ledordet i den här rollen, då vi har långa säljcyklar och därav ser vinsterna i det lilla. Du kommer även få sätta av tid för att lära känna dina kollegor på andra avdelningar, eftersom vi alla på något sätt är involverade i varje leverans som ska tas i mål. För att vi ska fortsätta vara i framkant, identifierar du produktförbättringar eller nya produkter genom att hålla dig uppdaterad om branschtrender och genom konkurrentanalyser. Den perfekta kandidaten för denna roll är driven, tålmodig och är van att jobba självständigt - men inte rädd för att be om hjälp när det behövs.

Vi söker dig som...
...gillar att ta eget ansvar. Du är inte rädd för att ställa frågor, för du vet att det är på det sättet du kommer lära dig mer om våra tjänster och oss som bolag. Här kommer du komma in och bygga din egen portfölj där du ser små vinster som de stora. Du gillar att vara på väg och ingenting är mer exalterande än när en kunddialog rör sig framåt i positiv riktning. Kort och gott är du den målmedvetna personen, samtidigt som du vill vara en del av ett härligt team där alla bryr sig om varandra.

Våra önskemål till dig:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av direktförsäljning inom mjukvaruindustrin, offentlig sektor, ERP, P2P eller OTC lösningar
  • Du är samarbetsvillig och har en förmåga att bygga starka relationer
  • Du har bra kunskaper om finansiella processer, framförallt inomP2P och OTC
  • Din engelska flyter på lika bra som din svenska
Varför Pagero?
Vår styrka är våra medarbetare - vi månar om och vill hjälpa dig att uppnå din fulla potential. Vi anser också att teknik är grundläggande för hållbarhet. Det är just därför vi vill hjälpa företag att bli 100% digitala och bidra till resurseffektivitet och transparens. Med glada och drivna kollegor runt omkring dig och möjligheten att få jobba hemifrån, vill vi välkomna dig till Västra Hamngatan 1! vi ser fram emot din ansökan och framförallt att få träffa dig!

START: Enligt överenskommelse
PLATS:
Göteborg
OMFATTNING:
Heltid
LÖN:
Fast lön + provision
KONTAKT:
Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2022-06-03

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Kontaktperson Madeleine Linge
Telefon 0733-977711
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.