Innesäljare som älskar att vinna till Assa Abloy // Göteborg

Innesäljare som älskar att vinna till Assa Abloy // Göteborg

ASSA ABLOY Industrial Sverige är på en resa full av potential och möjligheter! En resa där engagerade och passionerade medarbetare är med och förändrar branschen, revolutionerar verksamheten och omdefinierar framtiden. Innovation och hållbarhet är kärnan när vi utvecklar och levererar våra toppmoderna automatiserade port-och dockningslösningar. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en innesäljare till vårt härliga kontor på Redegatan i Västra Frölunda! Scrolla ner för att läsa mer om din nya utmaning!

Om rollen som innesäljare
Knyter du nya kontakter lika lätt som du knyter skorna? I så fall kan du vara säljtalangen vi söker! Med telefonen i högsta hugg och målet att skapa tillväxt och nöjda kunder, blir din roll att proaktivt kontakta vår befintliga kundbas för att marknadsföra och sälja vårt produkt-och servicesortiment. Ditt fokus? Att presentera rätt lösningar för kundens unika behov, skapa offerter och stänga affärer utifrån uppsatta mål. I tätt samarbete med vår teamledare ser du även till att effektivt uppnå resultat på leads och affärer som du skapar och att kunddata uppdateras löpande i vårt säljstödsystem. Hos oss blir du en viktig del i ett engagerat och projektbaserat säljteam som, likt dig själv, älskar att vinna!


Vi söker dig som...

...har en stark passion till yrket du var född att utöva (läs: säljare). Med din tidigare erfarenhet av försäljning, identifierar du affärsmöjligheter och stänger affärer lika självklart som du vårdar kundrelationer och återkopplar på kundbehov - för dig är service och försäljning samma sak. Som person är du lyhörd, strukturerad och modig. Helt enkelt en driven lagspelare som motiveras av högt tempo och agila arbetssätt. Du har lätt för att arbeta i olika ERP-och CRM system och har ett intresse för tekniska lösningar.


Våra önskemål till dig:

  • Erfarenhet av försäljning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet och kunskap i MS Office, CRM-och ERP-system

Varför Assa Abloy?

Välkommen till ett händelserikt uppdrag på ett framgångsrikt företag! På Assa Abloy arbetar vi i en föränderlig bransch och är ständigt på tårna. Agila processer är en naturlig del av vardagen för vårt kundvårdsteam och nya lösningar, ständiga förbättringar och att ha kul tillsammans är alltid en prioritet. Vi vill att du ska trivas och växa hos oss, därför erbjuder vi ett närvarande ledarskap med fokus på kompetens, coachning, resultat och teamsammanhållning. Givetvis får du även en utbildning när du börjar hos oss som innefattar både teori och praktik.

Vill du vara kundvårdteamets röst utåt? Skicka in din ansökan idag - vi ser fram emot att ses!

Detta är en inhyrning via Oddwork i 12 månader med möjlighet till ett långsiktigt uppdrag hos Assa Abloy.

START: Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid, visstidsanställning

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-15

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ehk
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.