Injection Molding Expert till Gapwaves // Göteborg

Injection Molding Expert till Gapwaves // Göteborg

Gapwaves grundades 2011 vid Chalmers tekniska högskola och noterades på Nasdaq First North Growth Market i november 2016. Vi har fortfarande vårt huvudkontor i Göteborg, med hela världen som vår marknad. Vårt team är en blandning av kompetenser från alla världens hörn och vår vision är att vara den mest innovativa leverantören av mm-vågsantennsystem och den föredragna partnern till dem som banar väg för nästa generations trådlösa teknik. Vi befinner oss på en snabbt växande resa kring uppkoppling och autonoma fordon där vi samarbetar med innovativa globala företag inom teknik- och fordonsindustrin. Tillsammans med Oddwork söker vi nu dig som vill leda oss framåt. Är du en erfaren formsprutningsexpert som vill omdefiniera människors vardag?

Om rollen
Vill du få möjligheten att jobba med innovativa, globala företag inom teknik- och fordonsindustrin? Vi på Gapwaves designar och tillverkar mm-vågsantenner baserat på vår patenterade vågledarteknik, där du som vår formsprutningsexpert kommer att driva arbetet framåt och utveckla vår produktionskapacitet. Vi förväntar oss att du har gedigen kunskap från högprecisionsformsprutning och på så sätt kan utmana vad som är möjligt för att nå högsta tänkbara kvalitet. Hos oss kommer du vara involverad i hela produktutvecklingsprocessen - från toleranssättning och ritningsunderlag för våra antenner till materialval, verktygstillverkning, processparametrar och validering genom hela processen. Du kommer att jobba nära R&D och vår produktionsavdelning som består av ett tjugotal kollegor som du kommer ta hjälp av, samtidigt som du arbetar självständigt.

Med ett kreativt sinne och ett lösningsorienterat mindset, skapar du tydliga riktlinjer för hur vi ska fortsätta vår utveckling och tänja på gränserna för vad som är möjligt att skapa i plast. Det är viktigt att du är en kommunikatör och kan argumentera för dina åsikter, både mot externa parter och internt hos oss på Gapwaves. Helt enkelt kommer du få möjligheten att se till så att våra produkter når den globala massmarknaden och håller hög nivå - varje dag. Det ingår även resor i tjänsten där du kommer resa i Europa och i Asien för att bibehålla leverantörrelationer och utvärdera nya aktörer. Välkommen till en spännande roll där bara du vet vad som är möjligt.

Vi söker dig som...
är självständig lagspelare. Du gillar att samarbeta men tar samtidigt ansvar för ditt eget arbete. Personen som vill vara en del utav en föränderlig miljö där du kan tänja på gränser och få utlopp för din kreativitet. Du är van att kommunicera och kan stå upp för dina åsikter oavsett vem du samtalar med. Men du är också otroligt prestigelös och ser alltid till vad som är bäst för företaget, kollegorna och våra kunder. Du ser helt enkelt inga problem, bara lösningar och vi tror att du kommer trivas i den här rollen om du vill få möjligheten att använda din gedigna kunskap inom området till att nå längre än vart vi var igår.

Våra önskemål:
  • Senior expertis inom högprecisionsformsprutning av högtemperaturplaster
  • Gedigen meritlista inom produkt- och produktionsutveckling
  • Flytande engelska, både i tal och skrift
Varför Gapwaves?
Välkommen till ett snabbt växande och dynamiskt företag med höga ambitioner. Här uppmuntras du att ta ansvar och påverka vårt sätt att arbeta. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som vill att du ska utvecklas - för att säkerställa din och Gapwaves utveckling. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och karriärmöjligheter - oavsett bakgrund, kön eller religion. Vi är ett 30-tal anställda med ett stort antal nationaliteter representerade. Om du vill arbeta nära världen, då är vi rätt företag för dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

KONTAKT: Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-06-13

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Linge
Telefon 0733-977711
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Materialteknik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.