IT-tekniker till Computime / Göteborg

IT-tekniker till Computime / Göteborg

Mängder vatten har runnit under broarna sen vi hjälpte vår första kund för nära 30 år sedan. På Computime finns en gedigen erfarenhet inom support och IT-drift men också en passion för att ta till sig och använda ny teknik på smarta sätt. Vi är helt enkelt en partner som kan se bakåt, så att kunden kan se framåt. Tillsammans skapar vi en enklare och effektivare vardag för bolag över hela Sverige. Till kontoret i Billdal söker vi nu en självgående IT-tekniker.

Om tjänsten som IT-tekniker

Som IT-tekniker i vårt familjära team kommer du på daglig basis få förena kompetens med servicekänsla. Håller du med om oss att kunden alltid kommer först? Gott! Är du dessutom ansvarstagande och en stjärna på att lösa problem - då kommer du passa i vår snabba miljö med fantastiska projekt och trevliga kunder. Tillsammans med resten av IT-supportteamet kommer du stötta våra kunder med affärssystem, frågor om nätverkets funktion, uppdatering och felsökning. Din ordningsamma sida kommer väl till pass i rollen då vi löpande dokumenterar alla ärenden. Ta med ditt stora intresse för IT och din höga servicenivå - på Computime blir du en del av ett framgångsrikt koncept med tydlig riktning: framåt!


Vi söker dig som...


... har en ostoppbar vilja att lära! Med lika delar tålamod och struktur tar du dig an nya uppgifter. Din glada energi smittar av sig och med nyfikenhet håller du örat mot marken för att veta vad som händer i branschen. Du har en grym förmåga att veta vad som är bäst för kunden och du mår riktigt bra när du får lösa problem, samtidigt som du vet dina begränsningar.

Våra önskemål till dig:
  • Erfarenhet av att jobba som IT-tekniker
  • Körkort - check
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Plus om du tidigare har jobbat i en mindre organisation
Vad Computime erbjuder dig

Ställ in koordinaterna på Billdal och en stor familj som gillar att gå till jobbet - måndag som fredag. På Computime erbjuds stora möjligheter att påverka och komma med idéer, här kan man komma hur långt som helst bara viljan finns.

I samma anda som namnen på våra tjänster: Compuhost, Compucare och Compumail, så har vi också en egen öl som vi brygger själva. Namnet? Compuale, såklart.

Är det dig som vi kommer få välkomna på vår dagliga gemensamma frukost? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Billdal, Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Ägare Peter Stake, peter@computime.se tel. 031-91 53 00 (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-10-23
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!