Ekonomikonsulter till KPMG Onsite Solutions // Göteborg

Ekonomikonsulter till KPMG Onsite Solutions // Göteborg

KPMG Onsite Solutions erbjuder välutbildade och specialiserade ekonomikonsulter i alla lägen och vi finns till för att hjälpa olika organisationer utifrån deras unika förutsättningar. Vi matchar den konsult som har rätt kompetens och personlighet för uppdraget och med kort varsel kan vi axla de olika roller som krävs. Tillsammans med Oddwork söker vi nu nya ekonomikonsulter. Hos oss blir du en del av ett inspirerande team med höga ambitioner. Och viktigast av allt - vi glömmer aldrig bort att ha riktigt kul på vägen.

Som Ekonomikonsult
Vi söker dig som är lösningsorienterad och som gärna axlar varierade roller i de projekt du medverkar i. När du varit på plats hos oss ett tag får du möjlighet att lära upp nya medarbetare och utvecklas i ditt eget ledarskap. Att skapa relationer med kunder och att vårda dem är en viktig del i din roll. Du jobbar främst mot stora bolag och hjälper till med det du är kunnig inom, det kan handla om roller som redovisningsekonom, Financial Controller eller Business Controller, eller med projektledning och projektstöd. När du samlat mer erfarenhet kan du avancera till roller som redovisningschef, Head of Business Control, projektledare eller CFO. Hos oss är det bara du som sätter gränserna för din utveckling. Du arbetar inom många olika branscher och varje dag finns möjlighet att lära sig någonting nytt. Med hunger och vilja kan du gå hur långt som helst.

Vi söker dig som...
... är en strukturerad people person med en påtaglig doer-energi. Du känner dig bekväm i nya situationer även om det ibland skaver lite. Du lever hellre med kniven lite lätt mot strupen än med ett schema som bara rullar på i sakta mak. Vi fångar såklart upp dig med fin work/life balance. Att sitta och vänta på att saker ska hända är inte din grej, du tar gärna initiativet och driver projekt i mål med egen kraft. Du vågar lyfta problem, för du vet att det är så man löser dem. Viljestyrkan till trots är du en ödmjuk person som älskar att lära känna nya organisationer och människor. Och framför allt - du skapar förtroende med din blotta närvaro.

Våra önskemål till dig:
  • 1-5 års erfarenhet av arbete med redovisning, controlling eller revision.
  • Universitetsutbildning inom ekonomi, med fördel en masterexamen.
  • Har du jobbat inom ett storbolag? Mycket meriterande.
  • Gedigna kunskaper i Officepaketet, speciellt Excel.
  • Flytande svenska och engelska.
Varför KPMG Onsite Solutions?
På KPMG Onsite Solutions finns kunderna, projekten och utbildningarna som ger dig både ny kunskap och personlig utveckling. Du växer tillsammans med dina kollegor, samtidigt som du får stort ansvar för din egen utveckling. Här finns även erfarna ledare med gedigen kompetens som ger dig allt stöd du behöver på din resa. Mixen av människor och vår inkluderande kultur gör arbetet både lustfyllt och roligt. Med en öppen inställning kan du göra skillnad varje dag, i såväl din egen karriär som ute hos kund.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-06-30

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.