Ekonomiassistent till Norex International // Göteborg

Ekonomiassistent till Norex International // Göteborg

Vi söker dig som vet att en hjälpande hand alltid är uppskattad! Och vilka är vi? Norex International - en familjekoncern med passion för stål. Halva företaget köper stora volymer stål från förstklassiga europeiska stålverk, stål som efter att det blivit inspekterat och klassificerat, säljs vidare till kunder över hela världen av våra säljare och via vår webshop. Den andra halvan ger service åt stålverken genom att hantera skrot på bästa sätt för både miljö och ekonomi. Teamet på Norex-kontoret i Göteborg söker nu, tillsammans med Oddwork, efter en vikarierande Ekonomiassistent med goda möjligheter till förlängning. Är det du?


Som Ekonomiassistent
Med din hjälpsamma och självständiga personlighet tar du dig huvudsakligen an hela processen - du ansvarar för företagets leverantörsreskontra för samtliga fem bolag i koncernen. Vidare kommer du även ha hand om hela fakturaflödet, vara med i bokslut, sköta bokföringen löpande, göra avstämningar, sköta posthantering, kontinuerligt förbättra fakturahanteringsprocessen i Ascendo och framförallt se till att betalningar sköts i tid. Helt enkelt blir du en otroligt viktig kugge i vår ekonomiska värld. Men det är med uppkavlade armar du även är beredd på alla sorters uppgifter som läggs på ditt bord. Här är nämligen ingen uppgift för liten eller för stor. Som en del av finansavdelningen erbjuds du mycket stöd i början, kompetens runt omkring dig och möjligheten att komma in i ett internationellt bolag. Välkommen till en riktigt bred och utvecklande roll.

Vi söker dig som...
...gillar ordning och reda. Du som alltid gör ditt jobb med en touch ödmjukhet och en stor portion driv. Det är med din flexibilitet och "jag löser det" - mentalitet som du tar dig an varierande uppgifter med ett leende på läpparna och en hjälpande hand för den som behöver. Alltid se förbättringsmöjligheter och ta sitt eget ansvar - det är din melodi!

Våra önskemål till dig:
  • Tidigare erfarenhet och ett brinnande intresse för ekonomi samt god vana av att arbeta i Excel
  • Du är en flexibel och ödmjuk person
  • Det är meriterande om du har jobbat i Ascendo eller SAP Business One innan, men inget krav
  • Svenska och engelska
Varför Norex International?
Välkommen till ett bolag som strävar efter att utmana den traditionella stålindustrin. Du blir den sjätte kollegan på vår ekonomiavdelning där vi jobbar tätt ihop och verkligen trivs i varandras sällskap. Vi tror på att fira framgångar och åka på resor tillsammans. Förra året var destinationen Amsterdam. Är det du som kommer följa med på nästa års resa, både till en okänd destination men också mot nya framgångar?

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Vikariat

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-12-02

Är du vår nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på
Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!