Diagnosingenjör till Semcon // Göteborg eller Trollhättan

Diagnosingenjör till Semcon // Göteborg eller Trollhättan

För oss på teknikbolaget Semcon är inspiration grunden i allt vi gör. Genom att alltid utgå från slutanvändarens behov och beteende, sätter vi människan före tekniken med produkter och tjänster som gör verklig skillnad. Runt om i världen och varje dag stöttar vi våra kunder med innovativa och smarta lösningar för framtiden. Digital spetskompetens och klassisk ingenjörskonst - det är Semcon. Tillsammans med Oddwork, söker vi nu en tekniskt nyfiken diagnosingenjör som vill utveckla morgondagens fordonsindustri tillsammans med oss. Känner du dig träffad? Scrolla ner och läs mer om din nästa utmaning!

Om rollen som diagnosingenjör
Som en del av Semcon kommer du vara med och bidra till en effektivare eftermarknad och arbeta för någon av våra kunder i Göteborgsregionen och internationellt. Ditt primära fokus blir att utveckla diagnosverktyg i virtuell miljö som bidrar till en effektivare felsökning av framtidens fordon. Du ansvarar helt enkelt för att både identifiera och lösa problemställningar genom att skapa felsökningar för fordonets felkoder och symptom. Målet? Att säkerställa att våra kunders fordon servas och repareras på bästa sätt. Hos oss får du möjligheten att lära känna vår kunds teknik på djupet och arbeta med flera intressanta funktioner i moderna fordon. Vill du bli en del av en spännande bransch som ständigt utvecklas är vi platsen du söker! I tjänsten kan arbete på annan ort förekomma, till exempel i Trollhättan eller Göteborg.

Vi söker dig som...
...har en stark teknisk nyfikenhet och en resultatorienterad approach. Med din tidigare erfarenhet av branschen, har du lätt för att sätta dig in i en mekanikers informationsbehov och förmedla den vidare till andra - både på svenska och engelska. Du har ett självständigt driv och trivs i rollen som konsult. Dessutom tycker du om möten med nya människor och delar vårt mindset - först människan, sedan tekniken.

Våra önskemål till dig:
  • Utbildningsbakgrund inom mekatronik eller elektroni samt god teknisk förståelse inom fordonselektronik
  • Du har tidigare arbetat med fordonsdiagnostik och har erfarenhet av fordonsbranschen
  • Meriterande om du har erfarenhet eller kunskap om programmering
  • Flytande engelska, både i tal och skrift
Varför Semcon?
På Semcon samarbetar vi för att hjälpa våra kunder att hantera och systematisera effektiv felsökning, diagnostik och service för framtidens fordon. Som konsult hos oss blir du både en del av vårt engagerade team i Trollhättan, samtidigt som du får möjligheten att jobba med våra internationella kollegor. Vi sätter alltid människan före tekniken och är övertygade om att inspirerade medarbetare också vidgar sina perspektiv, har roligt på jobbet och presterar sitt allra bästa. Därför satsar vi på personliga utvecklingsmöjligheter, goda förmåner och stor frihet under ansvar. Vill du bli en del av oss på Semcon? Författa brevet om dig själv och skicka in din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg eller Trollhättan

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-30

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.