Customer Success Manager till Frivision // Göteborg

Customer Success Manager till Frivision // Göteborg

Tycker du också att livet är för kort för att jobba med något du inte brinner för?

Det var precis den tanken som fick oss på Frivision att starta vårt företag: ekonomibyrån för soloentreprenörer. Med smart ekonomihantering hjälper vi människor att våga göra sin grej och fokusera på sin dröm. Idag ägs vi av den finska redovisningsbyrån Talenom och har sedan starten 2011 utvecklat ett unikt koncept med enkla tjänster som utgår från företagarens egna behov. Vårt unga och expansiva företag fortsätter växa och tillsammans med Oddwork letar vi nu efter dig som vill hänga med på vår tillväxtresa full av utvecklingsmöjligheter!


OM ROLLEN

Redo att förverkliga drömmar? Vi är på jakt efter en Customer Success Manager med bakgrund inom ekonomi och redovisning. Hos oss kliver du in i en helt ny roll med uppdraget att implementera ett lika nytt system. Du kommer jobba mot kontoret i Finland och i nära samarbete med utvecklingsteamet där, samt vår affärsutvecklare här i Göteborg som är ansvarig för systemets programvara. För att gå in lite mer i detalj på vad rollen innebär kommer du alltså att:

Agera go-to person i vårt nya system och ansvara för utbildning och onboarding
Vara en stöttepelare för kollegorna i samband med systembytet
Flytta över kunder från våra tidigare system (Visma och Fortnox) till vårt nya
Sätta nya strukturer och processer
Registrera avvikelser och rapportera fel
Idéa fram nya förslag på funktioner

När systemet väl är på plats finns flera utvecklingsmöjligheter och nya projekt för dig att ta dig an. Vi tänker roller som bland annat utbildningsansvarig, team lead, eller konsult om du vill jobba mer med ekonomi. Med andra ord är utvecklingspotentialen stor på den spännande tillväxtresa vi har framför oss - och dina spetskunskaper i vårt nya system kommer vara mycket eftertraktade!

OM DIG:
Not your average redovisningsekonom
. Till denna roll söker vi dig som inte fastnar i det "typiska" ekonom-facket. Visst, du är en sifferfantast med erfarenhet av bokföring och processer, men du är också entreprenören som drömmer om att bygga upp något nytt. Du har ett skarpt resultatfokus, ett självständigt arbetssätt och en fallenhet för att kommunicera med olika typer av människor. Du ifrågasätter för att förstå och står på dig när du vet svaret. Du trivs med att vara the center of attention och är samtidigt en flexibel och nyfiken person som gärna samarbetar med andra. Låter det som du? Skicka in din ansökan idag!

Det här har du med dig:
  • Ett par års erfarenhet av en ekonomiroll, gärna på byrå
  • Kunskap inom Visma eller Fortnox
  • En pedagogisk förmåga
  • Svenska och engelska
Om oss:

Säg hejdå till Monday blues! Ja, för vi vågar faktiskt påstå att vi är mycket mer glass och ballonger än andra ekonomibyråer i vår bransch. Vi älskar att hjälpa våra kunder att våga följa sina drömmar och göra det de brinner för - och detsamma gäller för våra medarbetare. Vår filosofi är att alla ska må bra, både på jobbet och i livet utanför. Hos oss får du tillgång till resurser, stöd och verktyg som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Och tillsammans med vårt familjära gäng kommer du få vara med på en riktigt rolig resa! Med utvecklingsmöjligheter, skratt som sitter kvar i väggarna och högt i tak, både kulturmässigt och bokstavligt talat, välkomnar vi dig till vår moderna och kundvänliga redovisningsbyrå i Göteborg. Vi ses där!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-21

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddworkär övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (22 dagar kvar)