Copywriter till Oddwork // Göteborg

Copywriter till Oddwork // Göteborg

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Nu drömmer vi om att du vill sprida den orangea revolutionen med oss. Är du en Copywriter som älskar att hjälpa organisationer och människor komma samman som ett resultat av det du skapar? Vill du kliva ombord på ett äventyr fyllt av passion, framåtanda och tillit? Do you dare to dream?

Som Copywriter
Välkommen till vårt Employer Brandingteam och rollen som företagskulturell värderingsmagiker. Vad betyder det? Jo, kort och gott att ditt dagliga arbete blir att träffa våra partners, stora som små, och hjälpa dem ta reda på vad deras syfte är som organisation, och vilka de behöver vara som individer och organisation för att kunna leva ut det syftet varje dag! Krångligt? Inte särskilt. Oddwork har en grym metodik (läs mer om den här). Vi hittar inte på kulturer, vi identifierar dem - och du paketerar dem. Är det hela jobbet? Nej! För att hålla dig à jour med talangmarknaden kommer du också tillsammans med teamet att skapa allt ifrån sociala mediekampanjer till jobbannonser för våra partners.

Vi söker dig som...
...älskar livet och människor! Du tror på att världen blir en bättre plats om människor får göra vad de verkligen brinner för, och för din egen del brinner lågan för kommunikation, sunda värderingar, och att hjälpa människor hitta sin egen glöd i livet. Du har troligtvis funderat en del på organisationer och hur de kommer att utvecklas i framtiden, och du känner att din expertis inom kommunikation i kombination med en gnutta odd kan förändra den utvecklingen i världen - på riktigt.

Våra önskemål till dig:
  • Svart bälte i konceptutveckling & textproduktion (läs: fem års arbetslivserfarenhet)
  • Du skriver av dina CSN-skulder (läs: minst två år på universitet/högskola är nödvändigt)
  • Din kreativitet är inspirerande och din produktionsnivå imponerande
  • Du vill nu sprida den orangea drömrevolutionen = a.k.a. Oddifiera världen
Varför Oddwork?
Med driv, energi och ett genuint engagemang är vår Oddworkfamilj en stor och orange färgbomb mitt på himlen (bildbevis finner du här!). Vi lever för drömmen och varandra. Och vi vet att det krävs hårt slit för att bli såväl bäst som för att göra världen till en bättre plats, men är det inte kul längs vägen blir det inte heller oranget. Därför sparkar vi med lätthet av oss dojorna varje dag och dansar in i kontorslandskapet Factory, "telefonkiosken" Neverland eller mötesrummet Far East. I nya, fräscha lokaler mitt på Kungsgatan (nr 42) i Göteborg väntar varma kramar, fredagsträning och resor - på dig.

Vill du göra resan med oss? Sök med en gång då Cecilia kontinuerligt läser spännande ansökningar och vi hoppas få dansa in 2020 med dig.

START: Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: HR Operations, Cecilia Eriksson, cecilia@oddwork.se - (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-12-19
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Copywriter
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!