Analytiker till Censor M&A // Göteborg

Analytiker till Censor M&A // Göteborg

Corporate Finance, M&A, transaktionsrådgivare - vår bransch har många namn, men i grunden handlar det om att leverera värdeskapande kompetens och resurser i syfte att göra lönsamma företagsaffärer. Sedan 2004 har vi på Censor M&A arbetat som rådgivare och specialister i ägarfrågor och bolagstransaktioner. Just nu har vi en spännande möjlighet för dig som inom kort kommer att avsluta dina ekonomistudier och vill ta nästa steg i karriären. Tillsammans med Oddwork är vi på jakt efter dig - vår framtida analytiker som är redo att växa med oss.


Som analytiker
Som Censors nya analytiker blir du snabbt delaktig i en företagstransaktions alla delar och arbetar nära bolagsägare vid en försäljning eller uppköp av företag. Du medverkar i ett flertal projekt parallellt och analyserar bolag, marknader, köparlandskapet etc. Genom utförliga värderingar och analyser är du med och aktivt bidrar till lyckade investeringar och försäljningar. Dessutom får du medverka i möten för att skapa förståelse för kunders situation, ambition och mål när det är dags för ägarskifte eller förvärv. Successivt fördjupar du dig in i transaktionsprocessens samtliga moment och blir en viktig del i transaktionsteamen hos Censor M&A.

Vi söker dig som...
... är en utmärkt människokännare med hög analytisk förmåga, som mellan olika möten snabbt kan skifta mellan branscher och samtidigt prestigelöst ta dig an och förstå kundernas unika situationer. Struktur ligger dig varmt om hjärtat och du är mycket noggrann i ditt utförande. Även om du har ett mycket systematiskt arbetssätt agerar du också snabbt när oförutsedda saker dyker upp. Du är ansvarstagande och framåt, och med ditt bottenlösa driv tackar du aldrig nej till nya utmaningar.

Våra önskemål till dig:
  • Masterutbildning med relevant inriktning såsom exempelvis finans, redovisning, entreprenörskap, industriell ekonomi
  • Stort intresse för finans, redovisning och ekonomistyrning
  • Noggrannhet, stor vilja att utvecklas samt hög social förmåga
  • Flytande i svenska och engelska

Varför
Censor?
På Censor möts du av ett gäng om nio och en familjär stämning. Här får du som ny möjlighet att utvecklas och steg för steg medverka i en transaktions alla delar. Dagarna på kontoret är fyllda av utmanande arbetsuppgifter, skön stämning, möten med inspirerande kunder och ett stort inflöde av nya uppdrag. Från ägarskiften och bolagsförvärv till rådgivning är sällan en dag den andra lik: i ena stunden en stor bolagstransaktion, för att tätt därpå åka i väg på en gemensam företagsaktivitet.

PLANERAD START: augusti/september 2023

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-19

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Vi på
Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (19 dagar kvar)